Wall Street Journal ridica in slavi Samsung Galaxy S6: Un smartphone pe masura iPhone 6

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 14:42
1260 citiri
Wall Street Journal ridica in slavi Samsung Galaxy S6: Un smartphone pe masura iPhone 6
Foto: Samsung

Samsung a dat lovitura cu Galaxy S6, avand in vedere ca in sfarsit a realizat un smartphone care se ridica la nivelul iPhone-ului de la Apple, comenteaza Wall Street Journal.

Pana acum, compania sud-coreeana era criticata mai ales pentru ca folosea plastic pentru carcase si pentru ca fotografiile nu erau de o calitate exceptionala.

Mai mult, nici varianta modificata a sistemului de operare nu era pe placul tuturor, avand in vedere ca aplicatiile preinstalate mai mult incurcau.

Dar aceste probleme au disparut odata cu Galaxy S6 si varianta sa mai stilata, Galaxy S6 Edge. Un jurnalist de la Wall Street Journal a avut ocazia sa le testeze si a ramas profund impresionat.

"Nu, niciunul din cele doua telefoane nu aduce vreo idee originala. De fapt, Samsung a eliminat functiile care diferentiau dispozitivele sale de iPhone-uri, anume rezistenta la apa, spatiul pentru cardul microSD si bateria detasabila. Mai mult, inca trebuie sa mai lucreze pe partea de software.

Dar Galaxy S6 ...citeste mai departe despre "Wall Street Journal ridica in slavi Samsung Galaxy S6: Un smartphone pe masura iPhone 6" pe Ziare.com

#recenzie Samsung Galaxy S6, #review Samsung Galaxy S6, #Samsung Galaxy S6 iPhone 6 , #Stiri Internet