WhatsApp renunta la abonamentul de un dolar - De ce nu trebuie sa-si faca griji (Grafic)

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 14:38
1164 citiri
WhatsApp renunta la abonamentul de un dolar - De ce nu trebuie sa-si faca griji (Grafic)
Foto: WhatsApp

WhatsApp a anuntat, luni, ca renunta la abonamentul de un dolar, cu care isi taxa utilizatorii dupa un an de folosire a aplicatiei de mesagerie, iar masura ii va asigura cresterea si in perioada urmatoare.

Seful companiei, Jan Koum, a explicat ca va explora alte modalitati pentru a permite companiilor sa interactioneze cu utilizatorii pentru a recupera veniturile pierdute dupa renuntarea la abonamentul respectiv, informeaza The Verge.

"Am descoperit ca aceasta abordare nu functioneaza prea bine in multe tari si nu dorim ca oamenii sa creada ca legatura lor cu lumea va fi taiata", a declarat Jan Koum, luni, la conferinta Digital Life Design organizata la Munchen, Germania.

Datele compilate de Business Insider arata ca daca toata lumea ar fi platit abonamentul de un dolar, atunci aplicatia ar fi obtinut cateva sute de milioane de dolari in 2014.

In schimb, veniturile din aceasta sursa au fost doar de 15 milioane de dolari.

Cum poti sa citesti mesajele de pe WhatsApp fara ...citeste mai departe despre "WhatsApp renunta la abonamentul de un dolar - De ce nu trebuie sa-si faca griji (Grafic)" pe Ziare.com

#WhatsApp crestere utilizatori, #numar utilizatori WhatsApp, #WhatsApp , #Stiri Internet