WhatsApp si-a dublat numarul de utilizatori de cand a fost preluata de Facebook

Marti, 02 Februarie 2016, ora 09:26
988 citiri
WhatsApp si-a dublat numarul de utilizatori de cand a fost preluata de Facebook
Foto: WhatsApp

Populara aplicatie de mesagerie pentru telefonul mobil WhatsApp a anuntat, luni seara, ca a depasit pragul simbolic de un miliard de utilizatori, ceea ce inseamna ca si-a dublat audienta de la preluarea de catre Facebook la inceputul lui 2014.

"Incepand de astazi un miliard de persoane utilizeaza WhatsApp. Aproape o persoana din sapte din intreaga lume utilizeaza WhatsApp in fiecare luna pentru a ramane in contact cu cei apropiati, cu prietenii si cu familia", a informat grupul intr-un mesaj publicat pe blogul sau oficial.

Prioritatea anuntata de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, atunci cand a preluat WhatsApp, in ceea ce a fost cea mai mare achizitie derulata de reteaua de socializare, a fost cresterea numarului de utilizatori.

Facebook va face o schimbare majora ce vizeaza toti utilizatorii WhatsApp

Inainte de a fi preluata de Facebook, WhatsApp avea 450 de milioane de utilizatori lunari activi si realiza vanzari anuale de doar 10,8 milioane de dolari, majoritatea ...citeste mai departe despre "WhatsApp si-a dublat numarul de utilizatori de cand a fost preluata de Facebook" pe Ziare.com

#WhatsApp aplicatie miliard utilizatori, #WhatsApp Facebook utilizatori , #Stiri Internet