WiBAS™-Connect al Intracom Telecom, ales de EOLO SpA pentru reteaua rezidentiala wireless Ultra-Broadband din toata Italia

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 13:13
2838 citiri
WiBAS™-Connect al Intracom Telecom, ales de EOLO SpA pentru reteaua rezidentiala wireless Ultra-Broadband din toata Italia

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a carui subsidiara in Romania este Intrarom, a anuntat astazi ca EOLO SpA, un operator de telecomunicatii din Italia care se axeaza pe servicii ultra-broadband in zonele sub-urbane si rurale, a ales sistemul sau WiBAS™-Connect pentru implementarea unei retele rezidentiale wireless ultra-broadband in Italia rurala.

EOLO intentioneaza sa finalizeze instalarea noii sale retele in 5 ani, fiind prima companie care ofera viteze 5G clientilor rezidentiali si corporate.

In cadrul acestui contract valorand mai multe milioane, Intracom Telecom va furniza sistemele sale Point-to-Multipoint (PtMP) companiei EOLO, permitand operatorului sa dispuna de o retea wireless pentru a conecta clientii rezidentiali si corporate din Italia ce nu pot fi conectati prin fibra si ADSL/VDSL.

Compania a fost selectata pentru proiectul EOLO pe 5 ani pentru conectarea fiecarei locuinte la viteze 5G

Prima etapa de implementare PtMP va permite companiei EOLO sa isi sporeasca acoperirea (13 regiuni, 70 provincii) in Italia si sa ofere viteze de internet de pana la 100Mbps abonatilor sai.

Obiectivul principal este acela de a realiza o retea PtMP pentru sute de mii de abonati, reprezentand statii de baza si CPE-uri functionand intr-o banda de frecventa de 28GHz, banda care a fost atribuita recent de guvernul italian societatii EOLO.

Instalarea WiBAS™-Connect face parte din ampla investitie actuala a EOLO in reteaua sa care se extinde rapid in toata Italia, tintind astfel sa devina primul furnizor de servicii ultra-broadband pentru abonati suburbani si rurali din tara.

Tehnologia Multipoint a Intracom Telecom a fost selectata dupa o testare riguroasa de catre expertii EOLO. WiBAS™-Connect s-a dovedit a fi cea mai buna solutie disponibila pe piata care sa satisfaca o lista lunga de criterii tehnice.

Comentand pe marginea atribuirii proiectului, dl Luca Spada, Presedintele Consiliului de Administratie si Directorul Executiv al EOLO a declarat:

"Pe masura ce EOLO isi extinde acoperirea si introduce noi servicii cu valoare adaugata abonatilor sai, era important sa cream un parteneriat strategic cu o societate precum Intracom Telecom care sa ne poate ajuta sa ne atingem obiectivele de a oferi servicii 5G in mai multe regiuni din Italia, pentru a imbunatati experienta abonatilor."

Dl Spada a mai adaugat: "Incepand din al doilea semestru din 2017, o retea 5G capabila sa asigure o conecti ...citeste mai departe despre "WiBAS™-Connect al Intracom Telecom, ales de EOLO SpA pentru reteaua rezidentiala wireless Ultra-Broadband din toata Italia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#WiBAS Connect Intracom Telecom , #Stiri Internet