Xerox si Cisco se aliaza pentru a tipari documente direct de pe mobil

Joi, 12 Mai 2011, ora 10:26
1331 citiri
Xerox si Cisco se aliaza pentru a tipari documente direct de pe mobil

Xerox Corporation si Cisco intentioneaza sa formeze o alianta pentru a simplifica managementul IT prin furnizarea de servicii cloud si de solutii tehnologice care combina network intelligence si imprimarea. 

Prin aceasta alianta, serviciile Xerox de management al imprimarii si externalizare IT de tip cloud vor fi puse la dispozitia clientilor prin intermediul infrastructurii de retea a Cisco.

Ambele companii le vor oferi partenerilor solutii care sa ii ajute in afacerile lor, in vederea imbunatatirii performantelor si reducerii costurilor.

Astfel, Xerox si Cisco planuiesc sa faca aplicatiile IT mult mai accesibile si sa imbunatateasca eficienta angajatilor, oferind solutii precum imprimarea de pe mobil, ce consta in tiparirea documentelor de pe orice dispozitiv oricand si de oriunde.

"Acest parteneriat pune Xerox si Cisco in centrul unei infrastructuri simplificate si conectate - aducand laolalta networking-ul, imprimarea si serviciile de cloud computing.

Impreuna vom facilita tranzitia companiilor catre cloud computing cu modalitati adecvate operatiunilor acestora, ce adauga servicii de care au nevoie, pentru a spori securitatea si productivitatea angajatilor", afirma Ursula Burns, presedinte si CEO Xerox.

Citeste continuarea pe Ziare.com

#xerox, #cisco, #management, #cloud computing, #imprimanta , #Stiri Internet