YouTube Rewind 2014: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 18:23
1625 citiri
YouTube Rewind 2014: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)
Foto: Facebook/YouTube

Platforma video YouTube a realizat un clasament al celor mai populare videoclipuri din 2014 in randul utilizatorilor din Romania.

Podiumul este dominat de satira, primele trei pozitii fiind ocupate de comedianti care au facut parodii muzicale.

YouTube Rewind 2014 a fost realizat luand in considerare numarul de vizionari, aprecierile si comentarile de pe platforma video, precum si distribuirile in mediul online.

Astfel, cel mai mare impact pe Internet l-a avut videoclipul realizat de Nelu si Micutzu, cunoscuti actori de stand-up comedy, la piesa "Cine e Grasuta?". Cei doi artisti au tinut sa precizeze ca nu incurajeaza remarcile jignitoare la adresa persoanelor supraponderale si ca videoclipul este, de fapt, o gluma si trebuie tratat ca atare.

Urmatoarele locuri in clasamentul YouTube Rewind 2014 au fost ocupate de baietii de la "Noaptea tarziu", care fac pamflete, si de vlogger-ul (video blogger - n.red.) Zmenta.

Iata cum arata top 10:

Nelu&Micutzu - Cine e ...citeste mai departe despre "YouTube Rewind 2014: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)" pe Ziare.com

#YouTube Rewind 2014 Romania, #YouTube Rewind 2014, #videoclipuri populare YouTube Romania, #cele mai populare videoclipuri YouTube , #Stiri Internet