RCS & RDS va furniza din noiembrie internet la viteze de download de 1 Gbps

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 10:57
2340 citiri
RCS & RDS va furniza din noiembrie internet la viteze de download de 1 Gbps

Compania RCS & RDS a lansat, marti, doua noi abonamente de internet, care vor fi disponibile din luna noiembrie si permit accesul la viteze de download de pana la 500 Mbps si, respectiv, 1 Gbps, cele mai mari viteze de pe piata locala.

Abonamentele Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000 vor fi disponibile la un pret de 49 de lei si, respectiv, 59 de lei, cu TVA inclus.

Abonamentele se adreseaza clientilor persoane fizice si pot fi oferite de companie in peste 150 de localitati, in zonele urbane, dar si in cele periferice si rurale.

"Informatia ajunge in dispozitivele utilizatorilor de pana la 10 ori mai rapid decat pana acum, iar internautii au practic acces, in acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale, dar si viitoare de comunicare", a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Valentin Popoviciu.

Potrivit companiei, RCS & RDS este furnizorul numarul 1 de internet din Romania si ofera internet fix cu cea mai mare viteza de download si upload, cel mai mic pret pentru astfel de viteze si cea mai buna acoperire la nivel national.

#viteza internet, #RCS RDS viteza internet, #viteza download RCS RDS, #conexiune internet, #viteza 1Gbps internet , #Viteza internet