Conectoo sprijina startup-urile prin intermediul concursului Conectoo Start

Luni, 01 Iunie 2009, ora 11:45
1428 citiri
Conectoo sprijina startup-urile prin intermediul concursului Conectoo Start

Conectoo anunta lansarea concursului cu premii Conectoo Start, menit sa sprijine startup-urilor online din Romania. Concursul se va desfasura pe durata nelimitata, Conectoo oferind fiecarui castigator un pachet gratuit de servicii incluzand trimiterea a 1.000.000 de mailuri (maxim) in regim de newsletter si implementarea unui template. Castigatorii nu vor fi obligati sa utilizeze sigla Conectoo sau Conectoo Start in e-mail-urile trimise, si nici sa achizitioneze ulterior serviciile Conectoo.

Conectoo a lansat concursul pe 28 mai si anunta ca acesta se va desfasura lunar si  va fi jurizat de catre un Juriu general si Specialisti in urmatoarele domenii: publishing, web 2.0, servicii, e-commerce.

Din Juriul general vor face parte Vlad Stan – antreprenor, advisor si investitor in online, Dragos Manac – fondatorul System & Network Solutions, Ciprian Stavar – consultant in marketing si comunicare interactiva, Maximilian Marele – fondator al agentiei Visualis si Bogdan Iordache – fondator al Conect Soft.

Specialistii in cele 4 categorii de concurs (web 2.0, publishing, e-commerce, servicii) sunt: Vladimir Oane – co-fondator al Metromind Media, Dragos Roua – fondator al Mirabilis Media, Liviu Taloi- consultant e-commerce, Alin Zainescu – consultant in comunicare online.

Pentru categoriile de concurs, juriul va avea urmatoarea componenta: Vladimir Oane – web 2.0, Dragos Roua – publishing, Liviu Taloi – e-commerce si Alin Zainescu – servicii.

Jurizarea se va face avand in vedere viziunea globala, gradul de inovare si calitatea executiei.
La concursul Conectoo Start poate participa orice startup online din Romania, al carei site nu are o vechime mai mare de 6 luni de la lansare. Participantii se pot inscrie in concursul Conectoo Start pana pe data de 15 a fiecarei luni in pagina de inscriere a site-ului.

Toti participantii care au obtinut o nota finala mai mare sau egala cu 7 sunt desemnati castigatori. Numarul castigatorilor este nelimitat.

Serviciile Conectoo permit clientilor sai sa compuna si sa trimita periodic newslettere abonatilor site-urilor sau afacerilor online. Tehnologia Aero, ce sta la baza Conectoo, permite utilizarea de sabloane pentru editarea mesajelor si chiar conectarea acestora la datele de pe propriul tau site.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina concursului www.conectoostart.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conectoo, #start, #up , #Web