Gogobot lanseaza o revista digitala de calatorii

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 10:51
1436 citiri
Gogobot lanseaza o revista digitala de calatorii

Gogobot, site-ul social destinat calatoriilor vine cu noi aplicatii, precum crearea unei reviste digitale de calatorii cu poze de la utilizatori, pentru a se diferentia de celelalte site-uri de pe acest segment.

Spre deosebire de alte site-uri de calatorii de acest gen, pe Gogobot poti selecta sa vezi comentarii si review-uri de locatii si hoteluri de la prieteni, nu doar postari nefiltrate de la orice utilizator, cum se intampla pe site-uri precum TripAdvisor, scrie Techcrunch.com.

De asemenea, Gogobot are integrat Facebook si Twitter in structura sa, facilitand postarea unui comentariu pe toate cele trei platforme.

In plus, Gogobot a realizat un spatiu destinat arhivarii fotografiilor de calatorii, ce permite utilizatorilor de smartphone-uri sa realizeze fotografii pe care sa le transforme instant in carti postale electronice.

Astfel, un utilizator poate sa-si selecteze locatia curenta si sa realizeze o fotografie pe care sa o transforme intr-o carte postala electronica, etichetata in functie de zona.

Acest proces, administrat prin aplicatia iOS a Gogobot va permite postarea unui intreg flux de fotografii de calatorii din intreaga lume, realizand astfel o revista de calatorie cu ajutorul internautilor.

Aceasta revista electronica sociala de calatorii va permite utilizatorilor atat sa trimita carti postale cu imagini din intrega lume, cat si impartasirea propriilor experiente din calatorii si gasirea de surse de inspiratie privind calatoriile lor viitoar, prin prisma experientelor reale si vizibile ale altora.

De la lansarea sa din 2010, site-ul social de calatorii a inregistrat o evolutie pozitiva.

Astfel, site-ul a fost numit printre site-urile de top din 2011 si a castigat un premiu Crunchie pentru cel mai bun design in 2010, ajungand la o finantare totala de aproape 20 de milioane de dolari.

#Gogobot site calatorii, #revista digitala calatorii, #Gogobot Facebook Twitter , #Web