O noua solutie permite oricui sa creeze simulari software

Miercuri, 10 Noiembrie 2004, ora 20:33
1246 citiri

Macromedia a anuntat recent disponibilitatea imediata a Macromedia Captivate, care ii ofera oricui posibilitatea de a inregistra activitate onscreen si de a crea demonstratii software si simulari interactive.Demonstratiile arata vizual care sunt pasii necesari realizarii unei sarcini, in loc de a-l forta pe utilizator sa invete prin citirea pas-cu-pas a unor instructiuni de tip text. Simularile ofera o experienta de invatare interactiva care necesita input-ul utilizatorului.

Ambele tipuri de continut pot fi create automat cu Captivate si pot include interactiuni audio, de animatie si de evaluare.

Captivate merge dincolo de inregistrarea de baza de pe ecran, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a crea simulari software personalizabile cu interactivitate de evaluare a continutului si feedback.

Simularile si demonstratiile pot fi de asemenea usor editate, fapt care sporeste productivitatea creatorilor de continut si organizatiilor de training. Captivate furnizeaza automat continut atractiv Macromedia Flash care poate fi imediat vazut de peste o jumatate de milion de utilizatori web.

Cu Captivate, trainerii si profesorii pot oferi o experienta la indemana cursantilor prin crearea unor simulari interactive care nu necesita abilitati de programare sau multimedia pentru a putea fi dezvoltate. Reprezentatii pentru suport pot creste satisfactia consumatorilor si reduce costurile prin furnizarea unor tutoriale 24/7.

Profesionistii de marketing si vanzari pot imbogati experientele cu consumatorii pe care le furnizeaza prin intermediul unor demonstratii pentru produse, de inalta calitate si banda joasa. Utilizata in combinatie cu Macromedia Breeze, Captivate ofera o solutie de tehnologie robusta care aduce intelegerea si retentia unor solutii rapide de training si e-learning catre utilizatorii finali.

Despre Macromedia

Experienta conteaza. Macromedia se conduce dupa principiul ca experientele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din randul dezvoltatorilor de soft si ai designerilor, pentru a crea si a oferi experiente impresionante, puternice si memorabile A- pe Internet, in media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Macromedia in Romania.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) A- dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, McDonaldA's, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro