Oracle demareaza programul Think.com de informatizare a scolilor

Marti, 19 Septembrie 2006, ora 10:45
1160 citiri

Oracle Romania a lansat programul de informatizare a scolilor, Think.com, cu un proiect pilot in care participa 14 scoli din tara, incepand cu anul scolar 2006 - 2007, a anuntat luni compania.Think.com este un proiect educational interactiv destinat elevilor de toate varstele, care ofera utilizatorilor un mediu de lucru online. Programul ofera fiecarui membru al acestei comunitati virtuale un cont de e-mail protejat si o pagina Web personala pe care acestia pot publica texte, pot incarca imagini si pot initia diverse discutii si proiecte cu scop educativ si colaborativ.

Incepand cu anul scolar 2007 - 2008, Oracle Romania isi propune extinderea programului in mai multe scoli la nivel national. Think.com este utilizat in prezent in mii de scoli din peste 26 de tari si este disponibil in 8 limbi: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, romana si tailandeza.

Think.com este un program global initiat de Oracle Education Foundation si isi propune sprijinirea scolilor in implementarea si utilizarea noilor tehnologii in scop educativ. Programul a fost lansat in 1999 si cuprinde in prezent scoli din 26 de tari.

NewsIn