Sfaturi pentru alegerea domeniului potrivit

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 09:15
1699 citiri
Sfaturi pentru alegerea domeniului potrivit

Alegerea domeniului web reprezinta unul din cei mai importanti pasi in deschiderea unei afaceri online. Numele de domeniu este o adresa unica folosita pentru identificarea site-ului tau pe internet, iar inregistrarea acestuia se realizeaza in baza mai multor criterii.

In primul rand va trebui sa te gandesti la extensia dorita, avand in vedere strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi. Astfel, in cazul in care site-ul tau se va adresa romanilor, este preferabil sa inregistrezi un domeniu.ro, iar daca vizezi utilizatori de nationalitati diferite, ar trebui sa alegi o extensie internationala.

Ulterior, va trebui sa ai in vedere ca numele de domeniu pe care doresti sa il inregistrezi sa fie simplu, scurt, usor de retinut si de pronuntat. De asemenea, este necesar sa stabilesti daca domeniul web va contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau doresti un nume unic la nivel de industrie, cu potential de a deveni brand. Un domeniu memorabil si reprezentantiv pentru afacerea ta iti poate aduce un plus de valoare pe piata.

Inregistrarea domeniului ar trebui sa fie realizata prin intermediul unui furnizor acreditat, precum Gazduire.ro. Un astfel de furnizor, cu reputatie in industria de inregistrare a domeniilor, iti va garanta desfasurarea acestui proces in cele mai bune conditii. Astfel, domeniul va fi inregistrat rapid pe numele tau si vei beneficia de reduceri speciale in cazul in care alegi si un pachet de web hosting de la Gazduire.ro.

In plus, pentru a proteja numele de domeniu ales, este recomandat sa inregistrezi extensii variate ale acestuia. Acceseaza www.gazduire.ro/inregistrare-domenii si vezi ofertele disponibile pentru domeniile .ro si internationale.

#alegere domeniu internet, #inregistrare domeniu, #gazduire domeniu , #Web