The Beat, noua platforma online pentru evenimente

Joi, 17 Mai 2012, ora 18:58
1239 citiri
The Beat, noua platforma online pentru evenimente

The Beat, un nou instrument inovativ de comunicare intre public si organizatorii de evenimente, se va lansa oficial vineri, 18 mai 2012.

The Beat este un sistem informational alcatuit dintr-o platforma interactiva online (site si blog) si o aplicatie smartphone. Produsul este orientat catre organizatorii de evenimente si catre consumatorii acestora si tinteste sa ofere clientilor date exacte despre toate evenimentele si ofertele sociale care au loc in Bucuresti, folosind sistemul GPS pentru a ajuta doritorul sa ajunga la destinatie mai usor.

"Intr-o piata globala de evenimente, The Beat va fi un instrument de promovare si pentru turismul cultural. El va atrage inclusiv public strain prin instrumente de pozitionare a evenimentelor, rating si localizarea evenimentelor prin GPS. The Beat nu comunica agresiv, nu face marketing, ci foloseste instrumente de promovare din categoria PR, care creeaza legatura directa intre public si organizatorii de evenimente", se arata in comunicat.

Va functiona doar in Bucuresti, pentru o perioada

Deoarece piata de evenimente, in continua crestere, are nevoie sa ofere consumatorului optiunea de a alege cele mai bune evenimente sau modalitati de petrecere a timpului liber. The Beat va functiona ca un punct de informare in timp real asupra evenimentelor, programul pilot vizand Capitala, dar fiind pregatit pentru extensia si in alte puncte de interes de acest tip din Romania.

"Acest gen de sistem in timp real functioneaza cu succes in alte tari europene, motiv pentru care platforma isi propune sa ofere ceva similar romanilor consumatorii de evenimente in scopul imbunatatirii calitatii evenimentelor, dar si al facilitarii accesului la ele. De aceea, foarte important este ca utilizatorul sa poata spune ce crede despre evenimentul respectiv si sa isi impartaseasca opinia cu ceilalti", se arata in comunicat.

In plus, platforma de comunicare ofera informatii live de la locul faptei prin martorii pe care platforma ii are si care vor participa la tot ceea ce se intampla memorabil pentru a-l transmite in timp real pe platforma. Un alt avantaj al platformei este acela ca el centralizeaza ofertele, publica reducerile si concursurile de la evenimentele si le pune la dispozitia utilizatorilor.

#platforma evenimente The Beat, #lansare The Beat, #evenimente The Beat , #Web