TotalSoft se extinde in Bulgaria

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 11:54
1579 citiri
TotalSoft se extinde in Bulgaria

Producatorul regional de software de business TotalSoft, parte a grupului Global Finance, a anuntat luni deschiderea unei reprezentante in Sofia, Bulgaria, incepand cu luna aprilie, parte din strategia de expansiune internationala pe care compania a anuntat-o inca de anul trecut.

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia este estimata a se ridica, pana la sfarsitul acestui an, la circa 300.000 de euro, cifra care se asteapta a se amoritiza prin contractele noi incheiate pana la finele lui 2010.

"In cativa ani vrem ca cifra de afaceri provenita din proiectele derulate pe pietele externe sa creasca de la 30%, cat este in prezent, la cel putin 50%.

Strategia noastra se axeaza pe deschiderea unor office-uri in tarile in care avem deja referinte solide si in care cunoasterea mediului de business sa reprezinte un atu in castigarea unor noi proiecte", a declarat general managerul TotalSoft, Liviu Dragan.

Pe termen mediu, TotalSoft isi propune deschiderea de reprezentante in alte sase tari europene. In curand, o actiune similara celei din Bulgaria va urma si in Grecia.

"Cu o echipa initiala de 5 angajati, pana la finele anului, noua reprezentanta TotalSoft se va axa pe vanzarea si implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise, in special in sectorul serviciilor financiare, in retail si in distributie.

Complementar, TotalSoft Bulgaria se va adresa pietei si cu produse precum Charisma Analyzer (business intelligence), Charisma Collection (automatizarea proceselor de colectare a debitelor de la clienti), Charisma Medical Software (solutii dedicate spitalelor, clinicilor si farmaciilor)", se arata in comunicatul trimis luni de companie.

Echipa din Bulgaria va avea atributii comerciale si de implementare.

Initial, seviciile de implementare, consultanta si suport tehnic vor fi asigurate de catre HeadQuarter-ul din Bucuresti printr-o echipa specializata in implementari pe aceasta piata. Odata cu cresterea numarului de proiecte, TotalSoft Bulgaria va prelua in intregime aceste atributii.

Operatiunile vor fi sustinute de localizarea solutiilor, a suportului tehnic si a site-ului web in limba bulgara, dublate de o serie de evenimente dedicate sectoarelor de activitate tintite.

#totalsoft, #bulgaria, #software, #business , #Web