Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Yahoo ofera un preview la noua sa pagina home

Yahoo ofera un preview la noua sa pagina home
Yahoo isi reproiecteaza pagina home, alegand un loc mai vizibil penrtu casuta de cautare si o folosind o interfata cu utilizatorul mai dinamica prin utilizarea AJAX-ului (Asynchronous JavaScript and XML) si a DHTML-ului (Dynamic Hypertext Markup Language).Vizitatorii site-ului Yahoo vor gasi un link catre noua pagina home, in care interfata cu motorul de cautare a fost pozitionata in partea de sus a paginii.
Butoanele pentru serviciile Yahoo, precum cel de e-mail si de mesagerie instanta, care erau pozitionate initial deasupra interfetei cu motorul de cautare, au fost pozitionate mai jos. In noua pagina utilizatorii pot vedea preview-uri la mesajele e-mail si contacte IM (instant message) care sunt online. Printre altele, acestia mai pot gasi informatii referitoare la starea vremii si informatii de trafic.

A fost introdusa o noua sectiune, Yahoo Pulse, care informeaza vizitatorii asupra subiectului care a captat cea mai mare atentie pe Web.

Noua pagina Web poate fi gasita la adresa http://www.yahoo.com/preview.

Yahoo intentioneaza sa imbunatateasca imaginea paginii home pe baza feedback-urilor utilizatorilor pana va ajunge la o forma finala, pe care o va lansa in timpul verii americane, care dureaza pana la sfarsitul lunii septembrie.

IDG Romania


www.directnews.ro - Topul stirilor zileiTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 827 ori