Legea responsabilitatii fiscale ar putea fi adoptata de Senat saptamana viitoare

Marti, 23 Februarie 2010, ora 16:04
1287 citiri
Legea responsabilitatii fiscale ar putea fi adoptata de Senat saptamana viitoare

Comisia de Buget Finante va finaliza luni raportul asupra legii responsabilitatii fiscale, urmand ca proiectul sa poata fi dezbatut chiar miercuri in plenul senatului, a declarat marti presedintele comisiei senatoriale, Ion Ariton, potrivit NewsIn.

"Astazi au fost discutate cele 16 amendamente supuse modificarii proiectului legii responsabilitatii fiscale, urmand ca luni sa finalizam raportul Comisiei de Buget Finante din Senat pe aceasta lege. Daca actul normativ intra marti in biroul permanent spre aprobare, miercuri este posibil sa se dea votul in plen pe legea responsabilitatii fiscale", a spus Ariton.

Senatul este prima camera decizionala in care este dezbatuta legea responsabilitatii fiscale, urmand ca actul normativ sa intre ulterior si in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Ministerul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat la finalul discutiilor din Comisie ca legea responsabilitatii fiscale va trece de Parlament pana in luna aprilie.

La sfarsitul lunii ianuarie, seful misiunii Fondului Monetar International (FMI), Jeffrey Franks declarase ca Fondul a agreat cu autoritatile romane ca legea responsabilitatii fiscale sa fie adoptata de Parlament in martie, iar legea unitara a pensiilor pana la finalul lunii iunie.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lege responsabilitate fiscala, # adoptare, # senat , #stiri Ion Ariton