Banca Tiriac se instaleaza in puncte strategice ale Capitalei

Joi, 17 Noiembrie 2005, ora 06:14
1014 citiri

Banca Tiriac a inaugurat ieri o noua unitate in Bucuresti. Situata pe Bulevardul Ion Mihalache, cea de a 67-a unitate operationala a bancii a fost deschisa oficial de catre Selcuk Saldirak, presedintele Bancii Tiriac.

"Cea de a 15-a sucursala bucuresteana - Ion Mihalache - se inscrie in strategia de dezvoltare teritoriala prin care Banca Tiriac urmareste extinderea serviciilor si a ofertei de produse financiare la nivelul sectorului de retail, prin plasarea unitatilor operationale in punctele de interes ale orasului. Sunt sigur ca sucursala Ion Mihalache se va dovedi o alternativa viabila pentru toti cei care apreciaza o banca care stie sa raspunda prompt necesitatilor de servicii financiare ale clientilor. In paralel cu extinderea retelei ne-am preocupat de dezvoltarea portofoliului de credite adresate sectorului de retail prin lansarea unor poduse dedicate cerintelor crescande de finantare rapida si eficienta", a declarat Selcuk Saldirak.

Banca Tiriac ofera prin reteaua sa o gama complexa de servicii si produse, adresate deopotriva persoanelor fizice si juridice: de la conturi curente si operatiuni de trezorerie, pana la produse de economisire, creditare, precum si instrumente moderne de plati, transferuri rapide de bani (Money Gram) sau produse integrate - bancassurance.

In prezent, in componenta numarului de unitati de care dispune banca intra 40 de sucursale, 24 de agentii si 3 puncte de lucru.

"Intentionam ca pana la sfarsitul acestui an sa deschidem o noua sucursala la Miercurea Ciuc, astfel numarul unitatilor noastre va creste la 68. Totodata, vom reloca agentia Bancii Tiriac din cadrul magazinului Metro Otopeni in noul centru comercial care se va deschide la Baneasa", a adaugat Carmen Popa, director Retea teritoriala.

La finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Ion Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac.

Cu active totale de aproximativ 2,5 miliarde EUR, 77 de unitati si o cota de piata de aproape 8%, HVB Bank Romania si Banca Tiriac se vor situa impreuna pe locul 4 in sistemul bancar din Romania.

Pregatirile pentru fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac au inceput pe 1 septembrie 2005, procesul de integrare urmand sa fie finalizat in prima jumatate a anului viitor.

Ionut Morariu

Curierul National