Care sunt cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 15:32
4994 citiri
Care sunt cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania

Inainte de explozia bulei imobiliare, constructiile erau "mina de aur" a investitorilor. Unii dezvoltatori au reusit sa-si vanda apartamentele la timp. Altii au ramas cu ele in portofoliu pana acum. 

Iata topul celor mai activi dezvoltatori romani, potrivit Forbes.ro.

Domus Stil, detinut de fratii Negoita, are un portofoliu de 2.500 de locuinte construite. Cele mai multe se afla in partea de sud a Bucurestiului.

Impact Developer & Contractor a construit 1.600 de locuinte in Capitala. Compania Conarg, detinuta de Valentin Visoiu, a construit 1.573 de locuinte, in Titan si Militari.

Ansamblul Militari Residence, dezvoltat de persoane fizice, cuprinde 1.200 de locuinte, majoritatea destinate cumparatorilor prin "Prima Casa".

Triumf Construct are un portofoliu de peste 1.100 de locuinte construite.

Ion Tiriac a dezvoltat, prin compania care-i poarta numele - Tiriac Imobiliare, un numar de 646 de locuinte.

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru este dezvoltatorul complexului rezidential Green City din comuna 1 decembrie, un total de 526 de vile.

Central Park este unul dintre primele ansambluri rezidentiale din zonele semicentrale ale Capitalei. Ansamblul are un total de 456 de apartamente.

Compania Can Serv, detinuta de omul de afaceri Ion Avram, a construit ansamblul Primavara Ghencea, cu un total de 453 de locuinte.

Comnord a construit 420 de locuinte in cartierul Militari. 

#dezvoltator imobiliar, #apartamente, #piata imobiliara, #prima casa , #stiri Ion Tiriac