Tiriac, la primire: Udrea ii raspunde, in scandalul "sala polivalenta"

Joi, 16 Iunie 2011, ora 11:03
2057 citiri
Tiriac, la primire: Udrea ii raspunde, in scandalul "sala polivalenta"

Dupa ce Ion Tiriac a catalogat proiectul Elenei Udrea pentru o noua sala polivalenta drept o "gluma proasta", ministrul Dezvoltarii a revenit cu explicatii suplimentare, sustinand ca se astepta la un sprijin din partea marilor sportivi romani. 

Potrivit acesteia, pentru ridicarea noii sali polivalente se va utiliza inclusiv un teren aflat in cadrul Complexului Lia Manoliu.

"Constructa in Capitala a unei sali polivalente moderne si multifunctionale este un vis de douazeci de ani al bucurestenilor si al sportivilor de performanta.

Am gasit, in cadrul Complexului Lia Manoliu, un teren aflat in proprietatea statului care pare a fi optim pentru realizarea unui asemenea obiectiv", a declarat ministrul Turismului si Dezvoltarii pentru Gandul.

Ce l-a deranjat pe Tiriac

In urma cu doua zile, omul de afaceri Ion Tiriac declara ca ridicarea unei sali polivalente de 20.000 de locuri in locul patinoarului Flamaropol e "o gluma proasta".

Potrivit fostului tenismen, cel mai indicat loc pentru acest proiect ar fi zona Otopeni.

Tiriac a subliniat si ca marii jucatori de nivelul lui Federer ne ocolesc, tocmai pantru ca nu avem o arena sportiva indeajuns de moderna.

Constructii pentru sportivi

Intentia MDRT este de a construi o sala polivalenta in Capitala, care sa aiba o capacitate de 15.000-20.000 de locuri.

Sala polivalenta va beneficia si de o parcare subterana de aproximativ 700 de locuri. 

#ion tiriac, #elena udrea, #sala polivalenta, #tiriac, #pationar flamaropol , #stiri Ion Tiriac