Fratii Negoita: "Prima Casa" ne-a adus doar 35 de cereri

Sambata, 11 Iulie 2009, ora 23:50
4286 citiri
Fratii Negoita: "Prima Casa" ne-a adus doar 35 de cereri

Unul dintre cei mari proprietari de apartamente noi, 1.680, la numar, Ionut Negoita spune ca programul "Prima Casa" i-a adus o lista de asteptare cu 35 de persoane interesate sa cumpere un apartament in proiectul dezvoltat impreuna cu fratele Robert Negoita.

"Avem o lista cu 30-35 de persoane care asteapta sa devina eligibili pentru acest program, dar mai mult ca sigur se incadreaza si vor putea cumpara un apartament. Cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere, care au un pret final de 62.000 de euro, ceea ce e numai bine, pentru ca cei interesati mai trebuie sa dea un avans de 3.000 de euro, iar restul sa ii ia prin program la o dobanda de 5,5 - 6%",  a declarat Ionut Negoita, pentru Gandul.

Daca cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere, nici cele de trei camere nu par a fi de ocolit, mai ales ca fratii Negoita ofera clientilor cate un Chevrolet Spark pentru fiecare apartament de trei camere cumparat. Preturile pornesc de la 79.000 de euro, plus TVA de 5%.

Un nou proiect marca Negoita

Cat de repede se vor vinde sutele de apartamente? "Ne dorim ca pana la sfarsitul acestui an sa vindem si apartamentele disponibile, dar daca reusim sa terminam pana in martie anul viitor, tot e bine. In primele cinci luni ale acestui an am vandut 235 de unitati, iar un fond de investitii strain cumpara 7 unitati pe saptamana pana la sfarsitul lui 2010", a mai declarat Negoita.

Din cele 235 de apartamente vandute, 60% au fost achizitionate prin solutiile de finantare oferite de dezvoltator, restul fiind platite fie cu banii jos, fie prin credite ipotecare.

Tot in zona unde au dezvoltat proiectul Confot City si cel mai mare hotel din Europa, fratii Negoita vor porni peste trei saptamani un alt proiect, adresat clasei medii, cu preturi medii de vanzare de 750-800 de euro/metru patrat plus TVA, la preturi finale de 60.000 de euro.

Primele doua blocuri vor avea 288 de apartamente cu doua camere, iar investitia se ridica la 18 milioane de euro, cu tot cu terenul, o parte din bani provenind din credite, iar o parte din surse proprii.

#negoita, #prima, #casa , #stiri Ionut Negoita