In plina criza financiara, in Capitala se construiesc mii de locuinte

Luni, 20 Aprilie 2009, ora 10:07
2140 citiri
In plina criza financiara, in Capitala se construiesc mii de locuinte

Chiar daca vanzarile sunt aproape inexistente, in doar doua zile investitori din Israel, Spania si din Romania au anuntat mai multe proiecte imobiliare in Capitala.

Cea mai mare investitie apartine grupului de firme Pro Confort, detinut de fratii Robert si Ion Negoita, cu o valoare de aproximativ 160 de milioane, informeaza Cotidianul.

"Am terenul, am lucrat si la proiect si as vrea sa incepem lucrarile la toamna. In cel mai pesimist scenariu vom incepe la primavara", a spus Ionut Negoita. Unitatile locative din acest cartier vor fi destinate clientilor din clasa de mijloc. Proiectul va cuprinde in jur de 3.500 de locuinte si se va derula in mai multe etape, pe o perioada de 3-5 ani.

Unul dintre planurile de investitii ale companiei Gindi Rom, parte a grupului israelian Gindi Group, vizeaza dezvoltarea unui complex rezidential intr-o zona centrala din sectorul 3 al Bucurestiului.

Compania Avantia, parte a grupului spaniol Preyber, a anuntat si ea un proiect in zona Liviu Rebreanu din Bucuresti, un bloc cu 110 locuinte cu una, doua si trei camere, spatii comerciale la parter si birouri la primul etaj.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#capitala, #criza, #imobiliare, #rezidentiale , #stiri Ionut Negoita