Jeffrey Franks vine la Bucuresti in cursul saptamanii viitoare

Joi, 16 Februarie 2012, ora 21:00
8195 citiri
Jeffrey Franks vine la Bucuresti in cursul saptamanii viitoare

Seful Misiunii Fondului Monetar International, Jeffrey Franks, va efectua o vizita in Romania saptamana viitoare pentru a se intalni cu noul premier, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat joi, Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI.

"Este o vizita de curtoazie, de o zi. Este in uzanta Fondului Monetar International ca atunci cand se schimba administratia intr-o tara sa aiba loc o astfel de vizita, de prezentare", a precizat Mihai Tanasescu.

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu i-a invitat pe seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, si pe directorul pentru Romania al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szekely, la Bucuresti, in perioada 21-22 februarie, la o intalnire de lucru pe teme economice de actualitate, a informat, joi, Guvernul.

Potrivit Executivului, scrisoarea de intentie nu se va afla pe agenda de discutie.

Seful Misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania, Jeffrey Franks, arata, recent, ca este increzator ca schimbarea Guvernului nu va aduce modificari radicale in ceea ce priveste politica economica din Romania.

De asemenea, acesta si-a exprimat speranta ca, indiferent de ce se va intampla la urmatoarele alegeri, va exista o relatie de cooperare foarte buna a institutiilor financiare internationale cu Romania.

#Jeffrey Franks FMI Romania, #Jeffrey Franks intalnire Ungureanu, #intalnire FMI Guvern Romania , #FMI