Franks: modificarea taxelor este periculoasa

Vineri, 22 Octombrie 2010, ora 16:59
1263 citiri
Franks: modificarea taxelor este periculoasa

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat ca a discutat cu presedintele Basescu despre problema votului din Parlament prin care a fost redusa TVA la alimentele de baza, iar pensiile sub 2000 lei vor fi neimpozitate, aratand ca seful statului a lasat sa se inteleaga ca va lua masuri, relateaza Mediafax.

"Este foarte periculos sa incepi sa modifici sistemul de taxe dupa ce ai luat niste masuri foarte dificile, dar vom discuta toate optiunile", a declarat Franks, dupa o intalnire cu mai multi reprezentanti ai patronatelor.

Referindu-se la cresterea salariului minim, Franks a afirmat ca Fondul poate prezenta un punct de vedere clar doar dupa ce va fi cunoscut cu exactitate impactul unei astfel de masuri.

"Am discutat problema salariului minim pentru ca vrem sa avem o viziune clara a impactului pe care o crestere a acestuia l-ar putea avea.

Cred ca este prematur pentru mine sa exprim un punct de vedere inainte de a fi auzit toate costurile si beneficiile modificarii salariului minim", a mai spus oficialul FMI. 

#franks, #masuri, #taxe , #stiri Jeffrey Franks