Productia Duster ar putea depasi pe cea a modelului Sandero

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 13:55
1541 citiri
Productia Duster ar putea depasi pe cea a modelului Sandero

Productia modelului Duster ar putea ajunge sau depasi in curand cadenta modelului Sandero, de 650 unitati pe zi, a declarat, miercuri, directorul general al grupului Renault Romania, Jerome Olive, citat de Mediafax.

"De fapt, in functie de evolutia cererilor, modelul Duster ar putea reprezenta chiar jumatate din productia totala de la Mioveni.

Pana in prezent, pe toate pietele in care activam cu modelul SUV, nivelul comenzilor s-a dovedit a fi superior asteptarilor", a adaugat oficialul companiei franceze.

La sfarsitul lunii februarie, Dacia producea una-doua unitati Duster.

In prezent, cadenta zilnica pentru acest model este de 450 unitati, crescand sistematic din momentul inceperii productiei.

Cadenta totala la uzina de la Mioveni este in prezent de 1.400 unitati pe zi, insa reprezentantul Dacia a spus ca nivelul garantat al uzinei este o cadenta de 1.375 de unitati.

Grupul Renault a inaugurat miercuri in localitatea Oarja, judetul Arges, un centru de piese de schimb, cel mai mare de care dispune grupul Renault in afara Frantei.

Centrul are o suprafata de 65.000 patrati, 160 de angajati si stocheaza peste 70.000 de tipuri de piese.

Depozitul asigura distributia pieselor si accesoriilor marcilor Dacia, Renault si Nissan in 33 tari.

"Nu putem comunica nivelul investitiei imobiliare, pentru ca acest centru este dezvoltat impreuna cu partenerii nostri carora ar trebui sa le solicitam acceptul.

Putem spune cat a fost valoarea infrastructurii de depozitare, care s-a ridicat la 3,5 milioane euro", a declarat directorul Diviziei Postvanzare a grupului Renault, Jacques Daniel.

Depozitul este functional incepand cu luna aprilie si a fost construit intr-un an.

Potrivit reprezentantilor grupului, activitatea de export reprezinta 40% din cifra de afaceri a centrului.

Piesele si accesoriile disponibile in depozit sunt asigurate de 369 de furnizori, dintre care 206 sunt firme romanesti.

Daniel a adaugat ca centrul de depozitare de la Bradu a fost inchis si scos la vanzare.

Divizia Postvanzare a grupului francez estimeaza pentru 2010 o cifra de afaceri de 4,2 miliarde euro si un milion de piese vandute zilnic. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#duster, #model, #productie, #sandero , #stiri Jerome Olive