Concert Spice Girls la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 15:59
2029 citiri
Concert Spice Girls la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice

Grupul britanic Spice Girls se va reuni si va canta la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, pe 12 august.

Mai intai, in presa britanica au aparut cateva zvonuri despre reunirea grupului, insa, potrivit unor surse, Victoria Beckham a refuzat sa se implice in acest proiect.

O sursa din managementul grupului a confirmat vineri pentru MailOnline faptul ca toate cele cinci membre ale grupului au acceptat in cele din urma sa sustina un concert unic, la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, informeaza dailymail.co.uk.

Cele cinci cantarete ale grupului nu au mai cantat impreuna din 2008.

Potrivit presei britanice, ele au fost de acord sa cante cu aceasta ocazie piesa lor de succes din 1996 "Wannabe" si o alta piesa al carei titlu nu a fost deocamdata precizat.

Victoria Beckham insasi a fost aceea care a realimentat zvonurile despre reunirea grupului, cu ocazia unui interviu pe care l-a acordat, vineri, in emisiunea radiofonica "John Murray Show" de pe postul RTE.

"Am atat de mult respect pentru trecutul meu si le iubesc pe colegele mele. Fanii nostri sunt extraordinari. Cine stie, intr-o buna zi poate vom lansa un proiect nou cu Spice Girls. Nimic nu mi-ar placea mai mult. Nu stiu daca va fi vorba de un turneu de revenire, dar imi place la nebunie cand sunt cu celelalte fete. Ne-am distrat mult si am facut atat de multe lucruri impreuna. Vom vedea ce va fi. Daca ele vor sa facem din nou ceva impreuna, eu voi fi cu siguranta de acord. Suntem atat de mandre ca suntem britanice si suntem extrem de incantate de tot ce tine de Olimpiada de la Londra", a spus Victoria Beckham.

Cele cinci membre ale grupului Spice Girls s-au reunit luna trecuta pentru a asista la premiera musicalului inspirat de cariera lor, intitulat "Viva Forever".

Potrivit presei britanice, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell si Melanie Chisholm au fost extrem de afectate de faptul ca au ratat concertul extraordinar de la inceputul lunii iulie, organizat pentru a marca jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a si au incercat din rasputeri sa o faca pe Victoria Beckham sa se razgandeasca in privinta concertului de la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Spice Girls JO 2012, #Spice Girls inchidere JO, #concerte Jocurile Olimpice 2012, #ceremonie inchidere JO 2012 , #Investitii