Jocurile Olimpice 2012 au propria pagina de socializare

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 14:59
2478 citiri
Jocurile Olimpice 2012 au propria pagina de socializare

Comitetul international olimpic a lansat, in perspectiva Jocurilor Olimpice de la Londra, o pagina web pentru a facilita contactele pe retelele sociale dintre sportivii olimpici si suporterii lor.

Pagina, www.olympic.org/hub functioneaza ca un director, in care se gasesc conturi de twitter si facebook ale sportivilor, depistabile prin nume, tara, sport, disciplina sau proba, putand fi accesate doar paginile oficiale.

Peste 1.000 de sportivi si-au dat acordul pentru aceasta pagina, printre care si doua legende vii ale olimpismului, romanca Nadia Comaneci si americanul Mark Spitz, care vor da chiar si sfaturi de antrenament.

In timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, pagina va avea o sectiune specifica dedicata sportivilor care se afla in competitie. De asemenea, vor fi organizate chat-uri intre suporteri si sportivii gazduiti in Satul Olimpic.

Jocurile de la Londra sunt primele in care CIO a indemnat expres sportivii sa posteze pe conturile lor din retele sociale, cu anumite limite, pentru a proteja si drepturile de televiziune.

#jocurile olimpice 2012, #Jocurile Olimpice retea socializare, #sportivi Jocurile Olimpice 2012 , #Investitii