Jocurile Olimpice 2012: Ralph Lauren ii imbraca pe sportivii americani

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 08:46
6059 citiri
Jocurile Olimpice 2012: Ralph Lauren ii imbraca pe sportivii americani

Ralph Lauren este designerul uniformelor pe care cei 800 de membri ai echipei Statelor Unite le vor purta pe perioada Jocurilor Olimpice de la Londra.

Miliardarul designer a prezentat o schita a uniformelor in cadrul unei ceremonii, potrivit Forbes.

Aceasta este a treia oara cand Ralph Lauren concepe vestimentatia sportivilor care participa la Jocurile Olimpice. Atat 2010, la Jocurile Olimpice de la Vancover, cat si in 2008, la Beijing, Ralph Lauren a creat hainele purtate de echipa Statelor Unite.

Echipa SUA la Jocurile Olimpice va purta la cerenomia de incheiere uniforme cu puternice accente navy. Hainele care vor face parte din vestimentatia de parada, la ceremonia de deschidere, vor arata diferit si nu au fost inca prezentate publicului.

"Ralph Lauren pune accent pe intelegerea specificului sportivilor nostri si pe patriotism", a declarat Peter Zeytoonjian, managerul Comitelului Olimpic al SUA.

Spre deosebire de uniformele realizate de Stella McCartney care erau considerate "prea albastre", Ralph Lauren a mers pe alb. Pentru doamne, designerul a creat rochii si botine, iar pentru barbati, camasi si pantaloni. Piese din colectie sunt deja scoase la vanzare pe site-ul RalphLauren.com.

La Jocurile Olimpice organizate in Canada in 2010, Lauren a creat o vestimentatie navy, utilizand cu precarede bleumarinul si rosu. Designerul a creat o uniforma formata din pantaloni si jacheta navy, palarie cu steagul american.

In Beijing, hainele pentru parada confectionate de Ralph Lauren aveau un design clasic, pantaloni albi, jachete bleumarin si esarfe sau cravate asortate. Eleganta sportivilor s-a dovedit o piatra de incercare pentru un designer care trebuia sa imbrace de la un jucator de baschet de 2 metri si pana la o gimnasta de 50 de kilograme.

#Jocurile Olimpice uniforme, #Jocurile Olimpice Ralph Lauren , #Investitii