Jocurile Olimpice: "Bun venitul" londonezilor, cat 15 terenuri de tenis

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 17:55
1218 citiri
Jocurile Olimpice: "Bun venitul" londonezilor, cat 15 terenuri de tenis

O imagine care o infatiseaza pe sportiva britanica Jessica Ennis a fost desenata pe un gazon din apropierea aeroportului londonez Heathrow de catre unul dintre sponsorii editiei din acest an a Jocurilor Olimpice.

Imaginea care a fost desenata de catre compania Brittish Airways pentru a putea fi vazuta din avion are alaturat textul "Bun venit pe terenul nostru" si este de 53 pe 75 de metri. Astfel, desenul este mai mare decat 15 terenuri de tenis sau 193 de autobuze londoneze si este situata la aproximativ cinci kilometri de aeroportul londonez.

Transportatorul aerian si-a motivat decizia prin faptul ca doar echipa Marii Britanii are avantajul terenului propriu. De asemenea, pe gazon a fost scrisa si adresa de Twitter #HomeAdvantage (n.r. - avantajul terenului propriu).

Jessica Ennis, favorita la proba de heptatlon

Jessica Ennis este una dintre favoritele probei de heptatlon din cadrul Jocurilor Olimpice.

"Sunt incantata sa fiu prima fata pe care oamenii o vor vedea atunci cand vor veni in Marea Britanie pentru Jocurile Olimpice. Sper sa aduca entuziasm in randul britanicilor care vin acasa si sa le reaminteasca sportivilor din celelalte tari ca suntem gata si pregatiti. Avem cei mai devotati fani din lume si vor fi alaturi de noi pentru a ne da avantajul terenului propriu", a spus Ennis.

Pentru realizarea desenului s-au folosit peste 600 de litri de vopsea rosie, alba si albastra (n.r. - culorile steagului britanic) rezistenta la apa, iar acesta a fost terminat in doua zile.

Imaginea va rezista timp de cinci saptamani, pana la 17 iulie, iar la intervale de timp va fi retusata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jocurile Olimpice imagine Jessica Ennis, #Jessica Ennis Heathrow, #Jessica Ennis Londra , #Stiri Jocurile Olimpice