Jocurile Olimpice de la Londra: Vacanta cu buget minim de 1.100 de euro

Joi, 24 Mai 2012, ora 08:24
2816 citiri
Jocurile Olimpice de la Londra: Vacanta cu buget minim de 1.100 de euro

Un sejur la Londra in perioada Jocurilor Olimpice necesita un buget minim de 1.100-1.200 de euro. Din cauza cererii scazute, care vine in special din sectorul corporate, agentiile de turism nu se inghesuie cu oferte pentru Londra.

"In principiu, bugetul mimin pentru un sejur de trei nopti si cu bilete la diferitele evenimente sportive ajunge undeva la 1.100-1.200 de euro. Hotelurile au tarife foarte mari in perioada asta. O camera de hotel in centrul Londrei poate ajunge si la 200 de lire pe noapte, ori intrarile la evenimente nu sunt foarte ieftine, iar biletele de avion la fel, ajung la 300 de euro dus-intors", a declarat pentru Business24 Sorin Vaduvoiu, directorul executiv Perfect Tour.

Potrivit acestuia, cererea vine mai ales din partea companiilor care aleg sa isi rasplateasca angajatii sau partenerii de afaceri cu un sejur la Londra.

"Exista cerere pentru Londra, dar nu este foarte mare. Cererea vine in principiu de la companii care vor sa isi trimita angajatii intr-un "incentive" sau partenerii de afaceri. Mai mult din zona de business vin cererile", a adaugat reprezentantul Perfect Tour.

De cealalta parte, turistilor care vor sa viziteze Londra in perioada Jocurilor Olimpice li se recomanda sa apeleze la ofertele agentiilor de turism pentru ca preturile practicate de acestia sunt mult mai avantajoase in cazului unui eveniment de asemenea anvergura.

"Intotdeauna sa aleaga o agentie de turism, pentru ca in cazul unor evenimente tarifele la cazare cresc foarte mult iar agentiile au tarife negociate cu 20% mai mici decat la receptie. Londra nu este o capitala ieftina, este un oras destul de scump la tarifele la cazare, cu atat mai mult in timpul unui asemenea eveniment", a declarat pentru Business24 presedintele ANAT Corina Martin.

Parerea presedintelui Anat este sustinuta si de Traian Badulescu, consultant in turism.

"In cazul unor evenimente de acest gen, agentiile sunt mult mai avantajoase pentru turisti. Agentiile au negociat din timp anumite preturi, au alocate locurile de cazare din timp", a declarat pentru Business24 consultatul in turism Traian Badulescu.

Oferte de sejur in Londra in perioada Jocurilor Olimpice

La agentia de turism Perfect Tour, un sejur la Londra in perioada 8-11 august 2012 costa 2.969 de euro de persoana. In pret sunt incluse trei nopti de cazare la hotelul Crown Moran intr-o camera dubla, mic dejun, dejun si cina. In plus, turistii primesc un bilet de intrare la una dintre competiile sportive la categoriile C si D, si au la dispozitie un autocar pe toata durata programului.

Oferta include si biletele de intrare pentru London Eye, Castelul Windson, sau Turnul Londrei.

Agentia de turism Berst Travel pune la dispozitia turistilor interesati sa vada Jocurile Olimpice cazare la hoteluri de la doua pana la cinci stele. Daca pentru un hotel de doua stele tariful pentru trei nopti de cazare porneste de la 548 de euro de persoana pentru un loc in camera dubla, la un hotel de cinci stele pretul poate ajunge si la 1.978 de euro. Tarifele difera in functie de perioada aleasa.

Spre exemplu, pentru 3 nopti de cazare la hotelul Majestic de doua stele costa in perioada 30 iulie- 2 august 548 euro. In cazul unei camere single pretul, in aceeasi perioada, ajunge la 728 euro. In cadrul aceluiasi hotel, pretul pentru 3 nopti de cazare in perioada 6 august-9 august este de 568 dolari pentru un loc intr-o camera dubla sau 758 de dolari pentru o camera single.

Hotelul este situat in centrul orasului langa Palatul Buckingham si Royal Albert Hall, la 15 minute de Big Ben. Acesta dispune de 83 camere, restaurant, bar, lift, seif la receptie, aer conditionat, spatiu pentru nefumatori, lobby bar.

Pretul pentru trei nopti de cazare la hotelul Swissotel The Howard clasificat la cinci stele porneste de la 1.968 de euro(30 iulie-02 august) si poate ajunge la 2048 de euro (06 august - 09 august). Hotelul este situat chiar langa Raul Tamisa, cu o vedere panoramica asupra Big Ben-ului, Catedrala St. Paul si Turnul Bridge, la aproximativ 24 km de Aeroportul Heathrow.

Printre facilitatile puse la dispozitia turistilor se numara: valet la dispozitie 24 de ore, servicii de curatatorie, zona de joaca pentru copii, limuzina sau internet wi-fi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#pachete turistice Londra, #oferte turism Londra, #oferte turistice Jocurile Olimpice, #sejur Londra Jocurile Olimpice , #Stiri Jocurile Olimpice