KFC "prinde aripioare" in Romania. Al 50-lea restaurant se deschide in Promenada Mall

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 15:09
3401 citiri
KFC "prinde aripioare" in Romania. Al 50-lea restaurant se deschide in Promenada Mall

KFC continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou restaurant, in incinta Promenada Mall din Bucuresti. Odata cu deschiderea din Promenada, reteaua KFC ajunge la 50 de restaurante in Romania.

"Inca de la lansarea primului restaurant KFC in Romania, obiectivul nostru a fost sa ajungem cat mai aproape de consumatori, in cat mai multe orase din tara. Astazi, am atins pragul de 50 de restaurante, ceea ce ne confirma ca romanii iubesc KFC iar numarul consumatorilor nostri este in crestere de la an la an", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

"Am ales o zona cheie din Bucuresti pentru a deschide restaurantul KFC cu numarul 50: Calea Floreasca, unul dintre hot spot-urile cladirilor de birouri din Capitala. Stim ca multi dintre clientii nostri isi doresc un pranz de la KFC la birou, iar cei care lucreaza in zona Floreasca se pot bucura acum de acest lucru. In plus, in perioada 17-21 octombrie am pregatit pentru acestia o oferta speciala: 1+1 gratis la orice meniu cu sandvis", a adaugat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 50 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din Romania a fost deschis in aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#KFC Promenada Mall, #deschidere restaurant KFC, #restaurante KFC Romania , #Investitii