Ce companii fac majorari salariale in criza

Luni, 23 August 2010, ora 11:34
1495 citiri
Ce companii fac majorari salariale in criza

Procter& Gamble, Kraft Foods Romania, Dacia sunt doar cateva dintre companiile multinationale care au acordat majorari salariale de 4,5%, dar numai pentru angajatii performanti. 

"Majoritatea companiilor au acordat cresteri salariale in lunile ianuarie si aprilie in functie de performantele individuale ale angajatilor, dar si de rezultatele companiei. Totusi, aproape una din trei companii nu a majorat deloc salariile, nici macar pe baza de performanta", sustine Oana Datki, country manager al Consulteam, reprezentantul pe piata locala al Mercer.

Angajatii care au avut parte de cresteri salariale in acest an fac parte din categoria specialistilor senior sau din nivelele de management, acestia fiind considerati angajatii-cheie din companii, care trebuie motivati si financiar pentru a putea performa in continuare.

Salariatii companiilor Procter& Gamble, Kraft Foods Romania, Dacia, Den Braven, Wrigley, Adobe sau Agricover au avut cresteri salariale cuprinse intre 3 si 15%, in timp ce angajatii firmei Wrigley Romania au avut o crestere a castigului net lunar in medie cu 10%.

#angajati, #companii, #salarii , #stiri Kraft Foods