Gerard Chandran este noul director general al Kraft Foods

Joi, 15 Iulie 2010, ora 12:09
2149 citiri
Gerard Chandran este noul director general al Kraft Foods

Noul director general al Kraft Foods este, incepand cu luna iulie, Gerard Chandran, care il inlocuieste in functie pe Lachlan Grave, cel care si-a incheiat mandatul, a anuntat joi compania, informeaza NewsIn.

Gerard s-a alaturat echipei Kraft Foods in anul 2006, cand a preluat functia de director general in Africa de Sud. Anterior, el a activat in cadrul companiei Gillette, unde a ocupat pozitii de senior management in diferite locatii, precum Africa de Sud, Egipt, India.

Cu un venit anual de aproximativ 48 miliarde de dolari, Kraft Foods este a doua companie, ca marime, din industria alimentara din lume.

Portofoliul companiei include 11 marci importante, cu un venit ce depaseste un miliard de dolari - Oreo, Nabisco si biscuitii LU, ciocolata Milka si Cadbury, guma Trident, cafeaua Jacobs si Maxwell House, crema de branza Philadelphia, branzeturile Kraft, gustari si sosuri, preparatele de carne Oscar Mayer.

Aproximativ 70 de marci genereaza un venit anual de peste 100 millioane dolari.

Kraft Foods ocupa o pozitie de lider pe piata din Romania cu marci precum Poiana, Milka si Toblerone in categoria de ciocolata, cafeaua Jacobs, Nova Brazilia si biscuitii LU.

#chandran, #director, #foods, #gerard, #kraft , #stiri Kraft Foods