Kraft promite ca va crea locuri de munca si va extinde afacerile Cadbury in Marea Britanie

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 12:26
1387 citiri
Kraft promite ca va crea locuri de munca si va extinde afacerile Cadbury in Marea Britanie

Kraft Foods promite ca va crea locuri de munca si va extinde afacerile Cadbury din Marea Britanie odata ce preluarea companiei va fi finalizata, a declarat vicepresedintele executiv al grupului american, Michael Osanloo, citat de The Sunday Telegraph.

"M-as astepta categoric ca, odata ce vom putea analiza situatia si ne vom putea forma o parere, vom creste numarul de locuri de munca din Marea Britanie, inclusiv pe segmentul de productie", a aratat Osanloo, desemnat de grupul american drept responsabil pentru integrarea Cadbury in grup, precizeaza Mediafax.

El s-a aratat optimist ca marea majoritate a banilor care vor fi economisiti prin sinergiile din interiorul noului grup nu vor proveni din masuri care ar afecta locurile de munca.


Odata ce va intra sub umbrela Kraft, Cadbury va adopta o atitudine mai agresiva privind investitiile in marketing si advertising, a mai afirmat Osanloo.


Totodata, oficialul Kraft a calificat drept "nefericit" ca producatorul britanic de dulciuri a fost nevoit in trecut, in repetate randuri, sa efectueze reduceri de personal la cele doua fabrici principale din Marea Britanie, de la Somerdale, in apropiere de Bristol, si Bourneville, de langa Birmingham.


Kraft va prelua participatia majoritara la Cadbury printr-o tranzactie care evalueaza compania britanica la 11,7 miliarde lire sterline (19,1 miliarde de dolari), in baza unui acord incheiat saptamana trecuta.

 

#kraft, # joburi, # afaceri, # cadbury, # productie , #stiri Kraft Foods