Vanzarile Grupului Lafarge au ajuns la 11,5 miliarde de euro

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 14:34
1033 citiri
Vanzarile Grupului Lafarge au ajuns la 11,5 miliarde de euro

Vanzarile Grupului Lafarge au crescut cu 1% in cel de-al treilea trimestru si cu 2% in primele noua luni din 2011, comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Astfel, in primele noua luni din acest an, vanzarile s-au ridicat la 11,5 miliarde euro, fata de 11,2 miliarde euro in aceeasi perioada din 2010. Vanzarile din cel de-al treilea trimestru au fost de 4,21 miliarde euro, fata de 4,16 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat dat publicitatii vineri citat de Newsin.

"Vanzarile au crescut, atat in trimestrul al treilea, cat si in primele noua luni ale anului, datorita cresterii sustinute a volumelor pe pietele emergente", se spune in comunicat.

La Ciment, vanzarile au crescut cu 1% in trimestrul III si cu 2% in primele noua luni, "reflectand imbunatatirile volumelor pe pietele emergente, compensate partial de impactul negativ al cursului de schimb valutar.

Totodata, la Agregate si Betoane, vanzarile au crescut cu 1% in al treilea trimestru si cu 3% in primele noua luni, "deoarece volumele mai mari de agregate si preturile mai mari per total au fost compensate partial de efectele valutare".

Investitiile au totalizat 892 milioane euro in primele noua luni, comparativ cu 977 milioane in perioada similara din 2010.

Lafarge este lider mondial in industria materialelor de constructii, detinand pozitii de varf cu toate diviziile sale, Ciment, Agregate & Betoane si Gips. Avand 76.000 de angajati in 78 de tari, Lafarge a inregistrat vanzari de 16,2 miliarde de euro in 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Lafarge crestere vanzari, #investitii Lafarge scadere , #Cifra de afaceri