Laszlo Borbely participa la reuniunea Consiliului de Mediu al UE

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 09:24
1458 citiri
Laszlo Borbely participa la reuniunea Consiliului de Mediu al UE

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, participa luni la reuniunea Consiliului de Mediu al Uniunii Europene, ce se desfasoara la Bruxelles si reuneste ministri ai mediului din statele membre.

In cadrul acestei reuniuni, Presedintia poloneza a UE va prezenta rapoarte privind progresele inregistrate in perioada in care detine aceasta functie (semestrul II 2011) in ceea ce priveste negocierea unor proiecte de acte normative, informeaza Ministerul Mediului si Padurilor.

Astfel vor fi prezentate Propunerea de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului privind exportul si importul de produse chimice periculoase, propunerile europene privind reducerea continutului de sulf din anumiti combustibili marini precum si propunerile Parlamentului European privind controlul pericolelor de accidente majore care implica substantele periculoase.

De asemenea, vor fi supuse adoptarii proiectele de Concluzii ale Consiliului privind Strategia UE in domeniul biodiversitatii pentru 2020: Catre punerea in aplicare si Foaia de parcurs catre o Europa eficienta din punct de vedere al utilizarii resurselor.

Presedintia poloneza va organiza si un schimb de opinii asupra rezultatelor celei de a 17-a sesiuni a Conferintei Partilor (COP 17) la Conventia-cadru a Natiunilor Unite asupra schimbarilor climatice (CCONUSC) si ale celei de a 7-a sesiuni a Conferintei Partilor la Protocolul de la Kyoto (CMP 7), desfasurate la Durban, Africa de Sud, in perioada 28 noiembrie - 9 decembrie 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#laszlo borbely, #Laszlo Borbely Ministerul Mediului, #Laszlo Borbely reuniune europeana , #Ministrul Mediului