Boc, in vizita de lucru la Iasi

Sambata, 07 August 2010, ora 13:24
1267 citiri
Boc, in vizita de lucru la Iasi

Primul ministru Emil Boc se afla in vizita de lucru la Iasi, unde inspecteaza varianta ocolitoare a municipiului, urmand sa participe si la semnarea unui contract finantat prin POS Mediu, transmite NewsIn. 

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean, la Iasi va fi prezent sambata si ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care va semna un contract de circa 140 milioane euro pentru proiectul "Extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Iasi".

Proiectul a fost depus de ApaVital, regia de apa a judetului, si prevede investitii in surse de apa, statii de epurare, retele de apa si sisteme de colectare si epurare a apei uzate. Beneficiarii lucrarilor sunt locuitorii din cele patru orase ale judetului si sapte comune.

Lucrarile la soseaua de centura a Iasiului au inceput la mijlocul anului 2008 si sunt executate de firma Vega '93 din Galati. Prima etapa a proiectului, respectiv executarea arterei din sud a soselei, prevede o investitie de 136 milioane lei, urmand a fi realizati 24 de kilometri. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boc, #iasi, #lucru, #vizita , #stiri Laszlo Borbely