Borbely: masurile de relansare economica, doar discutii

Marti, 22 Iunie 2010, ora 17:01
1370 citiri
Borbely: masurile de relansare economica, doar discutii

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, precizeaza ca posibile noi masuri de relansare economica se vor afla, saptamana viitoare, in stadiul de discutii in cadrul Coalitiei, si nu in acela de decizii guvernamentale. discutiile ce urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare in Coalitie, informeaza NewsIn.

Precizarea lui Borbely, facuta prin intermediul institutiei pe care o conduce, vin "pentru a nu mai exista speculatii pornind de la declaratiile sale", dupa cum au explicat, marti, reprezentantii Ministerului Mediului.

Acestia din urma reamintesc, in acest context, declaratia facuta de ministru in cadrul conferintei de presa de luni.

"UDMR a propus, si Coalitia a acceptat, ca saptamana viitoare, sa avem o discutie cu ministrul Finantelor si cu Guvernatorul Bancii Nationale, eventual si cu altii, pentru un pachet de masuri suplimentare fata de cele care sunt acum, de revigorare a economiei. 

Pot sa dau si doua exemple, este vorba despre cardul Kogalniceanu, asa l-am denumit noi, un card pentru IMM-uri care sa dea posibilitatea de a lua o investitie, pana la o suma nu prea mare, de 100 000 - 150 000 Euro. 

Cealalta idee, pe care am spus-o si acum doua saptamani, si de care si Uniunea Europeana este preocupata, este impozitarea bancilor", a spus Borbely.

#borbely, #masuri, #relansare, #economica , #stiri Laszlo Borbely