Laszlo Borbely detine o casa in Targu Mures, un autoturism Lexus si patru conturi in lei si euro

Miercuri, 06 Ianuarie 2010, ora 17:52
1707 citiri
Laszlo Borbely detine o casa in Targu Mures, un autoturism Lexus si patru conturi in lei si euro

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, detine o casa in Targu Mures, un autoturism Lexus, precum si patru conturi in lei si euro, potrivit declaratiei de avere publicate, miercuri, pe pagina de internet a ministerului, informeaza NewsIn.

Astfel, ministrul are, impreuna cu sotia, o casa de locuit din anul 2000, cu o suprafata de 140 metri patrati, in valoare de 112.000 lei.

Borbely a cumparat anul trecut o masina Lexus. Tot in 2009, ministrul a vandut o casa mostenita de la parinti, pentru care a primit 25.500 euro, se mai arata in declaratia de avere, completata in 4 ianuarie.

Borbely are patru depozite bancare la banci din Romania, dintre care doua in moneda nationala, in valoare totala de 123.100 lei, si doua in valuta, de 51.387 euro.

Anul trecut, Borbely a castigat 63.875 lei din indemnizatia de deputat, iar sotia sa a avut un venit salarial anual de 70.897 lei.

In declaratia de interese, ministrul a trecut functia de presedinte la Fundatia Culturala dr. Bernady Gyorgy din Targu Mures, precum si pe cea de vicepresedinte executiv a UDMR, de la care nu primeste nicio retributie.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Laszlo Borbely, # declaratie avere , #stiri Laszlo Borbely