Leaderi din lumea antreprenoriatului s-au reunit la Young Leaders Club - Entrepreneurship

Luni, 17 August 2015, ora 13:00
2203 citiri
Leaderi din lumea antreprenoriatului s-au reunit la Young Leaders Club - Entrepreneurship

In vederea nevoii de a suplini lipsa abilitatilor practice in randul antreprenorilor in devenire, Young Leaders Club se dedica unei misiuni de educare a tinerilor antreprenori din Romania si din regiune.

Cu standarde riguroase, mizand pe partea practica si interactiva, cursul "Startup! From Idea to Action", ce s-a desfasurat in perioada 21-28 iunie la Constanta, a adus inca o data emblema studiului cu iz international.

Young Leaders Club are deja o traditie de 10 ani in organizarea unor astfel de cursuri. In ceea ce priveste primul curs al acestui an si al acestei veri s-a bifat deja o a 5-a editie.

Cu 170 de participanti de-a lungul timpului, cu 60 de speakeri, cursul este deja renumit in regiune ca fiind singurul care pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor practice ale antreprenorilor si pe conectarea acestora cu cele mai importante acceleratoare din lume.

Peter Coles de la eBay, speaker si el in cadrul acestui curs, marturisea publicului larg: "Este o initiativa unica in Romania si in regiune."

Mentorilor ca Jason Hardebeck de la Dreamit sau Rob Johnson de la Techstars METRO li s-au alaturat nume ca Peter Barta, Cosmin Ochisor, Martin Weber sau Paul Olteanu pentru a le oferi participantilor in program o experienta unica.

Nimic nu se compara cu experienta unor oameni care conduc divizii importante la Ebay sau au construit companii pe care le-au vandut la Facebook, fapt pentru care Young Leaders Club Entrepreneurship aduna in fiecare an cei mai buni antreprenori in devenire din regiune. Programul a devenit deja un eveniment de neratat pentru oricine are o idee de afaceri cu potential global.

Ca dovada a prestigiului scolii si a standardului inalt oferit, doar 30 de cursanti au avut sansa de a face parte din grupa celor alesi anul acesta, din peste 500 de aplicatii din toata lumea, din India si China pana in Franta si Germania. Mediul international si multicultural de invatare completeaza experienta unica de care beneficiaza cei suficient de buni pentru a fi selectati in fiecare an.

Marele avantaj al unui cursant la Young Leaders Club Entrepreneurship tine nu numai de experienta bifata, ci si de cursul absolvit. Este vorba de asemenea despre cunoasterea unor strategii de business, idei de extindere a afacerii sau posibilitati de finantare a acesteia.

Toate aceste lectii sunt predate prin puterea exemplului de mentorii din program, fiecare dintre ei fiind oameni care au construit la randul lor afaceri de succes si care au calatorit in toata lumea pentru a impartasi din lectiile invatate cu tinerii participanti in program.

Cursul "Startup! From Idea to Action" este doar primul curs al Young Leaders Club. In acest moment se fac deja inscrieri pentru urmatorul curs, de finante, ce urmeaza sa completeze programa educativa a acestei veri. Detaliile se gasesc si online, pe youngleadersclub.org.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#curs leadership antreprenori, #Young Leaders Club, #curs startup antreprenori , #Cursuri leadership