"Romania, te iubesc!" ajunge la Cluj-Napoca - pentru femeile pasionate de antreprenoriat si leadership

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 13:05
2389 citiri
"Romania, te iubesc!" ajunge la Cluj-Napoca - pentru femeile pasionate de antreprenoriat si leadership
foto: The Woman

Producatorul emisiunii "Romania, te iubesc!" si senior corespondentul ProTV, Paula Herlo, dedica ziua de 10 martie femeilor pasionate de leadership si antreprenoriat.

Femeile lider sunt acele femei care se implica in proiecte de impact, constientizeaza provocarile, au dorinta de a da societatii ceva inapoi, dar si cele care, prin pozitia pe care o au, isi pastreaza setul comun de principii, valori, idealuri. Femeile lider din intreaga tara se intalnesc peste 3 saptamani la Cluj-Napoca in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman.

Paula Herlo dezvaluie in fiecare duminica, prin intermediul anchetelor de la emisiunea "Romania, te iubesc!", problemele grave care afecteaza societatea romaneasca. De 18 ani, de cand lucreaza la ProTV, a coordonat mai multe campanii de succes printre care Tu stii ce mai face copilul tau?, castigatoare a premiului Emmy de la New York. Anul trecut, Paula Herlo a fost desemnata Femeia Anului pentru Jurnalism Social si a primit Premiul pentru Jurnalism in 2012 si 2014.

Tot la The Woman o intalnim si pe Stefana Cazan, Sales&Marketing Manager Romania la Maxx Royal, care reprezinta unul dintre cele mai luxoase resorturi turistice din lume. De peste 5 ani, Stefana Cazan aduce in atentia romanilor unul dintre simbolurile high-life-ului international ca reprezentant pe Europa, dar si prin munca sa in Romania. Turismul s-a transformat astfel din pasiune intr-o profesie satisfacatoare si plina de provocari. Promovarea Maxx Royal implica nenumarate prezentari ale hotelului in cadrul unor evenimente internationale prestigioase, organizarea de targuri si petreceri tematice, activitati menite sa prezinte serviciile exclusiviste ale hotelului, potentialilor clienti atrasi de calatorii de inalta clasa si de servicii destinate unui public cunoscator, cu inalte asteptari.

Larisa Petrini, Health Coach-ul care a pus bazele reLife, prima platforma de Lifestyle Medicine din Romania va sustine un workshop in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman, care urmareste promovarea unui stil de viata sanatos. De-a lungul carierei, Larisa si-a dezvoltat expertiza in Personal Branding, Managementul Reputatiei si Comunicare de Criza, agentia pe care o condus-o inregistrand succese importante la cele mai prestigioase competitii internationale precum Cannes Lions sau Sabre Awards.

The Woman reprezinta o zi intreaga de dezbateri, workshop-uri si prezentari ce vor puncta importanta prezentei femeii in functii de conducere, branding-ul personal, management-ul profesional, dar si ce reprezinta performanta pentru femeile lider. Evenimentul urmareste incurajarea femeilor in a se dezvolta continuu din punct de vedere profesional in business-urile pe care le reprezinta sau le conduc.

Leadership-ul si antreprenoriatul feminin promovate la Gala Premiilor The Woman

Pentru a promova si recunoaste femeile lider, 10 femei din Romania vor fi premiate la categoriile The Woman Career Award, The Woman Entrepreneurship Award, The Woman Education Award, The Woman Journalist Award sau The Woman CSR Award in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman. Printre criteriile de selectie se numara si activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obtinute. Gala Premiilor va fi moderata de Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park) si Constantin Trofin (realizator TV).

Participantele premiate la The Woman

Organizatorii Libero Events au pregatit numeroase premii pentru cele peste 300 de femei prezente la eveniment precum carti motivationale, articole vestimentare, produse de ingrijire corporala sau bijuterii. Marele premiu oferit de Bijuteria Teilor este un colier realizat din aur roz, incrustat cu un ametist verde de 16.24ct si diamante de 0.07ct HVS in valoare de 1.500 euro.

Femei de succes precum Monica Birladeanu (actrita si antreprenoare), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (designer vestimentar), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania si Bulgaria), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Loana Comsa (consilier psihologic&coach), Stela Toderascu (Commercial Marketing Director AVON Romania&Moldova), Cristina Savuica (Country Manager Lugera), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) si Oana Delia Radu (Director Retail Cluj Raiffeisen Bank) vor participa in calitate de speakeri.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman va fi moderata de catre Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON Romania&Moldova), iar inscrierile continua pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si masterclass-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#conferinta Romania leadership feminin, #conferinta leadership The Woman , #Cursuri leadership