Cel mai apreciat specialist de NeiroMarketing din lume vine in Romania

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 15:55
1451 citiri
Cel mai apreciat specialist de NeiroMarketing din lume vine in Romania

Dr. Christophe Morin, fondatorul SalesBrain, prima agentie de neuromarketing din lume si castigatorul premiului ARF GreatMind in 2011 si 2014 vorbeste pe 26 septembrie in cadrul conferinteiNeuromarketingdespre cum poti sa ajungi la adevaratul factor de decizie din mintea consumatorului.

Conferinta prezinta in premiera in Romania modelul 'NeuroMap", primul si singurul model stiintific de neuromarketing din lume, dezvoltat de SalesBrain. Participantii vor invata, descoperi si intelege importanta procesului in 4 pasi (Pain-Claim-Gain-Brain / Suferinta-Argument-Castig-Creier) si vor dobandi aptitudinile de care au nevoie pentru a aplica acest model in cadrul propriului business.

"Subiectul neuromarketingului este hype, dar Christophe il face memorabil si util. Pentru ca dincolo de un training care sa-ti ramana la inima, ai nevoie de lucruri care sa-ti poata ramana in planurile de zi cu zi. Sa iesi pe usa cu idei practice inseamna un training bun, sa iesi cu o modalitate noua de gandire a ceea ce faci inseamna un training extraordinar. Mi-am dorit ca intreaga comunitate de marketing si comunicare sa beneficieze de 'creierul' lui Christophe. Este un training valoros cu un trainer exceptional, o adevarata intalnire cu schimbarea. Am si un pont: noi am schimbat directia de promovare a produselor anti-aging dupa aceasta sesiune", declara Raluca Kisescu Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania.

Cu peste 30 de ani de experienta in management si psihologia consumatorului Dr. Christophe Morin este autoritatea nr 1 in lume in persuasiune stiintifica, autor de carte si unul dintre fondatorii conceptului de Neuromarketing. De-a lungul timpului, a ajutat sute de companii sa atinga un nou nivel de performanta aplicand stiinte cognitive de ultima ora.

Workshop-ul se adreseaza specialistilor in marketing, comunicare, PR, vanzari cat si directorilor executivi, CEO, directorilor de Vanzari si Marketing, Product development si Business Development dar si persoanelor interesate sa afle, pur si simplu, ce anume ii determina sa opteze pentru un produs in detrimentul altuia.

Evenimentul este organizat de revista Biz si va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#Christophe Morin NeuroMarketing, #whorkshop NeuroMarketing, #NeuroMarketing Romania , #Cursuri pentru manageri