Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri gratuite pentru antreprenori la Online Business School

Cursuri gratuite pentru antreprenori la Online Business School


In prima jumatate a anului 2012, mai mult de 1000 persoane au absolvit cursurile Online Business School, o platforma de e-learning pentru micii antreprenori si persoanele care ocupa functii de conducere in cadrul IMM-urilor din Romania.

Programul este disponibil gratuit pentru inca alte cateva luni, pentru orice antreprenor eligibil si interesat sau persoana cu o functie de conducere intr-un IMM din Romania, care doreste sa isi dezvolte sau sa-si imbunatateasca competentele de business.

Online Business School ofera managerilor expertiza specifica, prin studii de caz si simulari cu aplicabilitate directa. Cele mai accesate cursuri disponibile pe aceasta platforma sunt cele de negociere, marketing si managementul timpului.

Principalele beneficii oferite de Online Business School sunt:
participare gratuita, mai mult de 70 de cursuri online disponibile, din diferite zone de activitate, inclusiv studii de caz realistice (lidership, vanzari, marketing, dar si de operare PC si cursuri de limbi straine), continut cu aplicabilitate imediata, accesibilite a cursurilor; fiecare utilizator poate incepe, pune pauza si continua mai tarziu cursul, parcurgandu-l in ritmul sau, indiferent de timp si loc.

Conform datelor inregistrate la Registrul Comertului, 40% dintre IMM-uri activau in domeniul serviciilor. Prin urmare, cursurile si webinariile legate de vanzari, negocieri si marketing sunt de un real folos persoanelor cu functii de conducere, ajutandu-i sa-si imbunatateasca activitatea, asa cum subliniaza si unul dintre studentii Online Business School.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3175 ori