Descopera secretele managementului relational, predate de profesionisti

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 15:32
3223 citiri
Descopera secretele managementului relational, predate de profesionisti

Daca vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de Comunicare si management relational, atunci poti participa la un training condus de un expert in relatii interumane. La finalul seminarului vei sti, printre altele, sa aplanezi conflictele, una dintre cauzele scaderii performantei in companii.

Antonia Noel, consultant si trainer in comunicare si relatii interumane si directorul Alta Vista Group, sustine cursul de formare profesionala Performanta prin Comunicare pe 31 ianuarie la Hotel Novotel, sala Lyon, Bucuresti, incepand cu ora 9 h 30.

Cursul se adreseaza persoanelor cu functii de conducere, middle si top management, directorilor/responsabililor HR, directorilor de formare profesionala din organizatii, antreprenorilor dar si angajatilor dornici sa-si dezvolte abilitatile de Comunicare si management relational.

In cadrul cursului participantii vor descoperi cele mai recente si eficiente instrumente de Comunicare, menite sa faciliteze relationarea intre angajati dar si cu mediul extern.

Cu ajutorul scenarizarii si al tehnicilor de Comunicare relationala Antonia va aborda teme precum pozitionarea strategica in raport cu angajatii, construirea si intretinerea relatiei, gestionarea situatiilor conflictuale/de criza cu ajutorul comunicarii relationale - cea maieficienta strategie de a solutiona dificultatile aparute in mediul organizational (companii mari sau mijlocii).

Comunicarea relationala este un sistem de comunicare care te invata sa iti maximizezi potentialul personal si profesional, prin identificarea fiecarei nevoi, dorinte sau directii din cotidian. Iti ofera o mai buna intelegere a colegilor sau clientilor, pentru a incheia parteneriate mai rapid, a face vanzari mai usor sau a negocia eficient.

"Pentru multi oameni a comunica pare usor de realizat, dar foarte putini dintre cei care comunica reusesc sa stabileasca relatii in urma acestui proces. Dinferenta dintre un manager si un lider consta in capacitatea celui din urma de a comunica eficient stiind ca seva oricarei organizatii si succesul ei pornesc de la comunicare. Nu-i niciun secret ca actuala criza financiara a pornit de la criza relationala, nesolutionata eficient", declara Antonia Noel.

La finalul zilei de training cei prezenti vor sti sa se pozitioneze corect in raport cu colegii/subalternii diferentiand functia si relatia, gestionand optimal comportamentele sau situatiile conflictuale, principala sursa de diminuare a performantei in organizatii. Participantii vor dobandi unelte cheie de motivare a angajatilor, vor constientiza mijloacele ce le stau la indemana ca manageri si-si vor construi profilul de leader cu ajutorul comunicarii relationale.

Pornind ca jurnalist si apoi specialist in comunicare, Antonia Noel si-a perfectionat experienta in diverse domenii de activitate: media, publicitate si organizatii multinationale.

Licentiata in Comunicare la Nancy (Franta) si absolventa a Institutului de Jurnalismdin Tours (Franta), Antonia Noel imbina tehnicile jurnalistice cu cele mai actuale metode de comunicare pentru a crea strategii de motivare a angajatilor si a sustine workshop-uri pe teme de leadership, gestiune de stres, abilitati de comunicare si managementul relatiilor interpersonale.

OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
Bursa de Valori Bucureşti distribuie acţionarilor dividende de 12,5 milioane de lei pe 2023. Cum a crescut valoarea acțiunilor BVB în ultimul an
Bursa de Valori Bucureşti distribuie acţionarilor dividende de 12,5 milioane de lei pe 2023. Cum a crescut valoarea acțiunilor BVB în ultimul an
Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei de capital din România, a anunţat că acţionarii societăţii au aprobat miercuri, 24 aprilie distribuirea unor dividende de 12,5 milioane de...
#marketing relational, #comunicare organizatie, #training formare, #performanta comunicare , #Cursuri pentru manageri