HR [PLAY] Tech Marathon, editia a II-a, vine cu noi provocari pentru managerii HR

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 10:54
2311 citiri
HR [PLAY] Tech Marathon, editia a II-a, vine cu noi provocari pentru managerii HR

Revista HR Manager organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului HR [PLAY] Tech Marathon, pe 10 noiembrie 2016, singurul eveniment PLAYFUL din Romania care implica spirit de echipa, competitie, responsabilitate sociala si elemente de joc: inveti, "alergi" si daruiesti!

HR [PLAY] Tech Marathon 2016 vine cu noi provocari pentru managerii de Resurse Umane! Ultimele tendinte si solutii in recrutare, metode de engagement, learning, comp & ben, well-being si instrumente software de HR devin personajele unui joc de invatare dinamic si antrenant, sustinut de tehnologiile care au devenit deja o a doua natura pentru noi toti.

Cu un concept si design realizat de catre Equatorial, editia de anul acesta isi propune sa conecteze profesionistii din Resurse Umane cu furnizorii de servicii HR intr-un mod prietenos si eficace si sa faciliteze intelegerea si asimilarea solutiilor intr-o maniera distractiva, concentrandu-se pe beneficiile directe ale HR-ilor, pe modul in care acestia isi pot atinge obiectivele profesionale si maximiza rezultatele.

Evenimentul se desfasoara sub forma unui maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta. Participantii la eveniment sunt Alergatori, Antrenori de cursa si Organizatori.

Sala de joc este impartita in 4 zone de continut corespunzatoare celor mai importante preocupari ale Managerilor HR din zilele noastre:

1. Improve your employees experience;

2. Keep up with the new comers;

3. Embrace the human side of business;

4. Upgrade your workforce skills in the most friendly and engaging way.

In fiecare zona de continut se desfasoara cate 4 runde de joc, cu prezentari, paneluri si provocari inedite pentru 100 de factori de decizie si profesionisti din domeniul Resurselor Umane.

Ca si la editia anterioara, evenimentul de anul acesta vine insotit de o componenta de responsabilitate sociala. Efortul colectiv al participantilor, si anume, punctele pe care acestia le vor acumula in timpul jocului, va fi transformat in alimente care vor fi donate unei asociatii umanitare.

Printre antrenorii cursei de anul acesta ii veti intalni pe: Casandra Picotti, Coordonator recrutare, evaluare si brand de angajator, Telekom Romania, Diana Adam, Specialist Proiect Dezvoltare Organizationala, Telekom Romania, Madalina Danis, Implementation Manager, UCMS Group part of TMF Group, Madalina Colea, Business Development Manager, Payout Payroll Outsourcing, membru Crowe Horwath International, Mihai Laurentiu Ganj, Managing Director, International House Bucharest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#HR PLAY Tech Marathon, #conferinta resurse umane , #Cursuri pentru manageri