Incepe Conferinta Managementul Performantei in Romania. Iata cum te poti inscrie

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 14:35
1922 citiri
Incepe Conferinta Managementul Performantei in Romania. Iata cum te poti inscrie

Timp de doua zile, in perioada 26 - 27 octombrie 2016, Sibiul redevine capitala managementului performantei, gazduind ce-a de-a VI-a editie a evenimentului devenit deja traditie: Conferinta Managementul Performantei in Romania.

Orgaizat de compania Acumen Integrat, evenimentul ofera participantilor sansa de a-si imbunatati practicile in domeniul managementului performantei stabilind conexiuni directe cu unii dintre practicienii renumiti din intitutii si companii de top din Romania.

Evenimentul va fi deschis de masterclass-ul Excelenta in Afaceri prin Utilizarea Indicatorilor Cheie de Perfromanta (KPIs) care va evidentia tendintele actuale ale domeniului prin expunerea unui studiu de caz.

Participantii vor asista apoi la sapte sesiuni de prezentare, sustinute de reprezentanti ai unor companii precum: Banca Nationala a Romaniei, Bombardier, E.ON, Flanco, Policolor, Saint-Gobain Weber, The KPI Institute si WorldSkills Romania.

In cadrul sesiunilor de prezentare, participantii vor avea ocazia sa invete din experienta unor practicieni renumiti, sa afle bunele practici in domeniu si cele mai noi tendinte validate la nivel national si international.

Cei prezenti la conferinta vor obtine o viziune cuprinzatoare asupra managementului performantei, prin insusirea tehnicilor, proceselor si instrumentelor specifice domeniului, care au aplicabilitate la toate nivelurile de implementare: strategic/organizational, operational/departamental si individual.

Experienta de invatare va fi completata si fundamentata practic prin cele trei workshopuri desfasurate in paralel, care vor inchide evenimentul: Workshop A - Managementul performantei la nivel de angajat; Workshop B - Tehnici de selectie a Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs) ; Workshop C - Planificarea si executia strategiei in administratia publica.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#Conferinta Managementul Performantei Romania, #workshop management performanta, #conferinta Sibiu, #eveniment Acumen Integrat , #Cursuri pentru manageri