Ce facem inainte de 12 noaptea, sa ne mearga bine tot anul?

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 00:00
3142 citiri
Ce facem inainte de 12 noaptea, sa ne mearga bine tot anul?

Orice inceput este frumos! Este nou, este proaspat, este viu si vibrant, este plin de potential, de lumina si de promisiuni frumoase, nerostite! Cu atat mai mult un inceput de an si cu atat mai mult 2013, care urmeaza fatidicei zile de 21.12.2012...

Ce-ar fi benefic de facut in 31 decembrie 2012 pentru tot anul urmator?

In primul rand, sa fim recunoscatori pentru tot anul ce a trecut. Pentru tot ce ni s-a intamplat, pentru tot ce am primit sau nu am primit, pentru toti cei pe care i-am intalnit, pentru toate persoanele minunate care au intervenit in viata noastra, precum si pentru lectiile pe care le-am invatat.

Iar cand spun sa fim recunoscatori, inseamna nu doar sa ne treaca asa, un gand prin minte, ci sa simtim cu inima recunostinta pentru toate cele de mai sus si chiar mai mult decat atat: pentru viata insasi, pentru pamant, pentru natura, pentru Univers.

Sentimentul recunostintei este unul dintre cele mai puternice si atrage, de fiecare, data doar lucruri bune in viata noastra!

Cum 31 decembrie este ultima zi din an, este foarte sanatos pentru un inceput de 2013, sa simtim ca am incheiat cu 2012. Asadar, ganditi-va la toate relatiile bune sau mai putin bune din 2012 si inchideti cu bine!

Telefonati-le tuturor persoanelor cu care ati avut relatii frumoase, armonioase, implinite si multumiti-le pentru suportul pe care vi l-au acordat si pentru ca au facut posibila o crestere in viata voastra! Sunati-i si pe ceilalti, cu care nu ati avut relatii foarte calde sau chiar neplacute si multumiti-le pentru lectiile pe care le-ati invatat datorita lor.

Poate ati devenit mai toleranti, poate ati primit un dus rece tocmai pentru a va uita mai mult spre interior si mai putin spre exterior, poate ati devenit mai rabdatori, mai intelegatori... Oricat de rea ar fi fost o relatie in 2012, cu siguranta a avut partea ei buna si este bine pentru un 2013 curat, sa priviti acum toate aceste relatii mai putin bune numai si numai din perspectiva partii lor pozitive!

Noaptea dintre ani mi s-a parut intotdeauna ca are o energie magica! Daca si voi credeti acelasi lucru, folositi aceasta seara pentru a va declara intentiile pentru 2013. Aveti deja in minte rezolutii pentru noul an.

Daca da si inca nu le-ati pus inca pe hartie, atunci ar fi un moment foarte bun! Cumparati o caseta pe care sa o alegeti cu inima, scrieti pe toate laturile exterioare MULTUMESC, pe interiorul capacului 'TOT CE CONTINE ACEASTA CASETA ESTE ADEVARAT' si introduceti in interiorul ei biletele pe care sa va scrieti obiectivele pentru 2013.

Incarcati fiecare obiectiv cu o energie pozitiva si in timp ce scrieti obiectivul simtiti ca se indeplineste si transmiteti intentia in Univers! Cineva acolo sus va avea grija ca ele sa se infaptuiasca!

Ce-ar mai fi de facut? Doar sa facem totul cu bucurie! Sa traim 31 decembrie 2012 in deplina bucurie si la fel si toate celelalte zile ce vor veni! Sa ne amintim de fiecare data cand cadem pe panta tristetii, sau a furiei, sau a deznadejdiei, sau a oricarui sentiment negativ, ca starea naturala a omului este bucuria si ne-am nascut pentru a trai in bucurie! Daca avem sufletul deschis si ne bucuram in fiecare clipa a vietii noastre, atunci si restul: fericire, bani, prieteni, recunoastera vor veni!

Va doresc un an magic si plin de bucurie!

Dana Burghel

executive & team coach

work-life balance coach

Oblio Learning (http://www.obliolearning.ro/)

Dana Burghel are o experienta de 8 ani in coaching (executiv, de echipa, personal, sportiv), domeniu in care s-a specializat dupa o serie de functii de coordonare avute in companii romanesti si multinatioanale, care i-au adus experienta in vanzari, marketing, client service, project management s.a. Abordarea sa in coaching este una pragmatica, focusata pe rezultate concrete iar programele sale sunt construite adaptat, in functie de nevoile fiecarui client.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#promisiuni 2013, #Dana burghel coaching, #sa ne mearga bine 2013 , #Leadership autentic