Iarna se numara faptele bune la cel mai cool targ caritabil: incepe Winter Charity Fair

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 15:10
1709 citiri
Iarna se numara faptele bune la cel mai cool targ caritabil: incepe Winter Charity Fair

Weekendul acesta este despre atmosfera de Craciun, cadouri inspirate, oameni frumosi, fapte bune si o cauza nobila. Organizatia Beard Brothers, impreuna cu diviziile The Sisterhood si Volunteer Crew, se pregateste pentru cea de-a patra editie Winter Charity Fair, care va avea loc la Casino Centru de Cultura Urbana din Cluj-Napoca. Vor fi doua zile pline cu "bunatati" artistice, gastronomice, muzicale, florale, ludice si nu numai!

Veti avea ocazia sa alegeti cele mai cool si inspirate cadouri de Craciun. Peste 30 de artisti vendori si-au pregatit tolba cu produse speciale, de sezon, multe din ele in varianta unicata, si sunt gata sa va ajute sa gasiti cadoul potrivit pentru cele mai diversificate gusturi.

In cadrul evenimentului, pe langa fuga dupa cadouri, va veti putea bucura de atmosfera creata de artisti locali sau nationali, coruri de copii, DJ, iar gustarile calde si vinul fiert vor fi la discretie.

Cei mai nerabdatori si entuziasmati spiridusi ai iernii, copiii vor avea o zona dedicata lor, in care vor invata sa creeze decoratiuni sau sa deseneze felicitari.

Winter Charity Fair 4.0 are ca scop strangerea de fonduri pentru campania 11 Beard Brothers,

gandita in colaborare cu Rotaract Visio: PAINT THE FUTURE!

Aceasta campanie presupune renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III, sectie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca.

Momentan, sectia se afla intr-o stare avansata de deteriorare, fiind si singura nerenovata din cadrul clinicii.

Renovarea in cauza presupune: schimbarea gresiei si a faiantei si inlocuirea cu tarchet; repararea si zugravirea peretilor; construirea de noi grupuri sanitare; schimbarea usilor de lemn si a geamurilor; schimbarea instalatiei electrice; dotarea sectiei cu instalatie de oxigen.

Etajul 2 reprezinta o imagine trista si socanta care se asterne in fata copiilor internati.

Renovarea sectiei ar asigura atat conditiile necesare si civilizate pentru desfasurarea activitatilor medicale performante, cat si un mediu mai bun care sa ajute la ameliorarea suferintelor micutilor pacienti.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa pagina de Facebook a organizatiei Beard Brothers, pagina oficiala a evenimentului, sau ne puteti contacta direct la numarul 0743 702 009.

Cornel Marian Hoza,

Presedinte Beard Brothers

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Winter Charity Fair Cluj, #Beard Brothers Cluj , #Leadership autentic