Jim Lawles vine in Romania sa vorbeasca despre managementul schimbarii

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 14:21
1599 citiri
Jim Lawles vine in Romania sa vorbeasca despre managementul schimbarii

Cei interesanti sa afle secretele managementului schimbarii, si nu numai, sunt asteptati la conferinta nationala de Project Management - PMdays 2014, pe 25 septembrie unde Jim Lawles, unul dintre cei mai cunoscuti vorbitori inspirationali la nivel mondial este invitat sa incante auditorul cu talentele sale oratorice si cu sfaturi inedite despre managementul schimbarii.

Jim Lawles este recunoscut pentru faptul ca face publicul sa se ridice in picioare cu talentele sale oratorice. Peste jumatate de milion de oameni de pe cinci continente au fost inspirati de prezentarile lui Jim si multi altii de bestseller-ul sau "Imblanzind Tigri" (Random House).

Ca CEO al Velocity Corporation, Jim a consiliat companii la nivel global sa-si schimbe cultura organizationala si sa creeze echipe de elita. Alaturi de echipa sa, a implementat programe de schimbare cu succes in companii precum Apple, Barclaycard, Atos, Axa, BT, Aramark, Skrill Group si Badminton Anglia.

Testeaza teoriile pe propria persoana

El insista pe testarea principiilor de schimbare pe el insusi, inainte de a da sfaturi altor persoane. In august 2010 el a folosit cartea sa, "Imblanzind Tigri", pentru a deveni cel mai bun scufundator din Marea Britanie, fiind primul britanic care s-a scufundat sub bariera magica 100m dintr-o singura gura de aer.

In 2003, ca raspuns la o provocare publica, el a dovedit din nou teoriile sale din "Imblanzind Tigri" devenind un jocheu televizat timp de 12 luni. La inceput el a fost cu 20 kg mai greu decat limita maxima de greutate si nu putea calari un cal, insa cu toate aceastea el a castigat pariul.

Jim detine o diploma de licenta in Drept si este calificat ca si avocat din anul 1994. A fost ales membru al Societatii Regale pentru Arte in 2008 ca semn de recunoastere a scrisului sau orientat catre domeniul afacerilor si ca autor al cartii "Imblanzind Tigri" (Virgin / Random House).

Avocat de profesie

Jim a practicat dreptul comercial in Londra si intr-o companie mare de IT inainte sa infiinteze Velocity Corporation (numita apoi "Optimizarea") in 1999.

In urma prezentarii, veti:

* Intelege cat de benefica poate fi schimbarea intr-o companie;

* Afla ce tehnici de managementul schimbarii sa folosesti in compania ta, cat si in viata personala;

* Primi sfaturi utile privind cele mai inovative solutii privind schimbarile organizationale.

Evenimentul este organizat de PMI Romania.

YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
#Jim Lawles PM Days, #managementul schimbarii , #Leadership autentic