Nu ai destula incredere in tine? Iata cele mai bune carti motivationale

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
15223 citiri
Nu ai destula incredere in tine? Iata cele mai bune carti motivationale
Carti pentru succes

Cartile motivationale, sau "self-help", au prins un avant neasteptat in ultimii ani. Fie ca vrem succes in afaceri, sa slabim sau sa ne lasam de fumat, vom gasi cel putin o carte care sa ne ajute.

In ciuda nenumaratilor sceptici, cartile self-help s-au propagat in toate bibliotecile, si-au facut fani si chiar au creat obsesii. Nu putem verifica si

scana efectele pe care le au aceste carti, insa marturiile celor care le-au citit ne fac sa credem ca functioneaza.

Este greu de realizat un top al celor mai bune carti motivationale, insa exista cateva titluri cunoscute si citite de cei mai multi dintre noi.

"Descopera forta din tine" - Anthony Robbins

"Awaken the Giant Within" este o compilatie de zeci de povestiri despre oameni deosebiti, menite sa te inspire si sa te umple de energie. Cartea contine si nenumarate principii usor de inteles si aplicat. Fiind structurata pe module, "Descopera forta din tine" este un adevarat manual de autodezvoltare.

Cartea este publicata de Editura Curtea Veche. Cele doua volume costa 35 de lei.

"Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent" - Dale Carnegie

Publicata pentru prima oara in 1936, cartea s-a vandut in peste 15 milioane de exemplare, aflandu-se printre cele mai vandute 50 de carti din toate timpurile.

Fiind plina de sfaturi practice, aplicabile in viata de zi cu zi, cartea a reusit sa se pastreze atemporala si sa fie prima alegere a multora dintre noi si dupa 70 de ani de la lansare.

Cartea este publicata de Editura Curtea Veche si costa 25 de lei.

"Eficienta in 7 trepte sau un abecedar al intelepciunii" - Stephen Covey

Vanduta ca si cartea lui Carnegie in peste 15 milioane de exemplare, "Abecedarul intelepciunii" este un ghid extrem de practic pentru rezolvarea problemelor personale si profesionale.

Covey reduce dezvoltarea personala la sapte principii simple, cum ar fi: fii proactiv, acorda prioritate prioritatilor, gandeste in termeni de "win-win" sau intelege inainte de a fi inteles.

Cartea este publicata de Editura All si costa 20 de lei.

"De la idee la bani" - Napoleon Hill

In ciuda traducerii neinspirate in limba romana, "Think and Grow Rich" nu este o carte despre obtinerea de bogatii materiale, cuvantul "rich" facand referire la abundenta pe toate planurile. Publicata cu un an mai tarziu decat cartea lui Carnegie, "De la idee la bani" a reusit sa se pastreze in topul preferintelor si pentru ca are acea latura practica a cartilor scrise in timpul Marii Depresiuni.

Cartea este publicata de Editura Curtea Veche si costa 28 de lei.

"50 de carti fundamentale pentru dezvoltare personala" - Tom Butler-Bowdon

Autorul a rezumat 50 dintre cele mai importante carti de dezvoltare personala in una singura. Citind-o va veti simti ca in fata unui bufet suedez. Cu siguranta ca veti dori sa aprofundati cartile prezentate.

Cartea este publicata de Editura Meteor Press si costa 35 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#carte motivationala, #carte self help, #top carti motivationale, #Anthony Robbins, #dale carnegie, #Stephen Covey , #Leadership autentic