Peste 160 de proiecte au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2018

Luni, 05 Martie 2018, ora 13:13
1679 citiri
Peste 160 de proiecte au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2018

Competitia Romanian CSR Awards 2018 a aliniat la start 164 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2017, de peste 90 de companii.

Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Educatie si Mediu.

Proiectele inscrie in competitie vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre Juriul competitiei. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc pe 28 Martie, in Bucuresti.

"Ne bucuram sa vedem ca, in fiecare an, sunt inscrise in competitie din ce in ce mai multe proiecte cu impact semnificativ in comunitate si ca reusim sa reunim in cadrul Galei Romanian CSR Awards din ce in ce mai multe companii. Suntem deja ca o mare familie. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere", a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Partenerii din acest an ai Galei Romanian CSR Awards sunt companiile: Ursus Breweries, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC, Petrom, E.ON, KFC, Telus International, Holcim, Aqua Carpatica, CEZ, Telekom si Penny Romania.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.ro, Bussines24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#Romanian CSR Awards 2018 , #Leadership autentic